1. Street Fighter 5 ontvangt E. Honda, Lucia en Poison

Street Fighter 5 ontvangt E. Honda, Lucia en Poison

De personages verschijnen op 4 augustus

De personages E. Honda, Lucia en Poison zijn door Capcom voor Street Fighter 5 aangekondigd.

De personages worden allemaal aan de game toegevoegd op 4 augustus tijdens het EVO 2019-toernooi. Ze lekten in eerste instantie uit via de Steam-pagina van Street Fighter 5: Arcade Edition. Waarschijnlijk moesten ze pas op het toernooi zelf onthuld worden. Nadat ze op Steam verschenen, besloot Capcom het nieuws te bevestigen en trailers voor de personages uit te brengen.

E. Honda is een bekend gezicht in de Street Fighter-franchise en fans wachten al geruime tijd op zijn terugkeer. Poison heeft ook al in eerdere Street Fighter-games gezeten, maar Lucia komt uit de Final Fight-franchise en dit is voor het eerst dat ze in Street Fighter zit.

Het is nog niet bekend hoeveel de personages gaan kosten, maar ze komen zowel los als in een bundel te koop. Street Fighter 5: Arcade Edition is nu beschikbaar op pc en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren