1. E3 2018 voorspellingen: Sony en Microsoft – Wall Jump Podcast #61

E3 2018 voorspellingen: Sony en Microsoft – Wall Jump Podcast #61

Nog maar een maandje en dan is het zover! E3 2018 staat weer voor de deur en de boys kicken het af met hun 5 voorspellingen voor de Sony en Microsoft persconferentie.

Directe RSS feed

Op de hoogte blijven via mail

Abonneer op iTunes

Abonneer op Android

Vragen over de podcast kunnen worden gemaild naar justin@walljump.nl.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Microsoft hopelijk kloppen die geruchten. Sony naast the last of us 2 die Sucker punch game. Days Gone death stranding en Dreams. Verwacht ik niet veel nieuws misschien een nieuw deel in de Jak and daxter serie.
 • @kaassouflee30
  Ik vond de geruchten persoonlijk tegenvallen. Dus ik hoop dat er niets van waar is! ;)
 • @Gaaiz

  Haha nou met een nieuwe Banjo Kazooie,Forza Horizon 4 Halo, Perfect Dark Crackdown 3 , Ori 2 Below. En Dan de 3rd party marketing als ze die op gamespass op dag 1 weten te krijgen dan is Xbox eindelijk na jaren weer eens goed.
 • @kaassouflee30
  Ik weet wat er in het lek stond, dat hoef je niet uit te schrijven. Maar zonder Halo 6 ben ik ontevreden!
  En Xbox is al hartstikke goed. Of jij dat ooit ook gaat vinden is een ander verhaal. :)
 • @Gaaiz

  Haha vorig jaar hun E3 show was krankzinnig slecht vooral op first party gebied.. En Xbox is idd goed Op het ontbreken van first party blockbusters en een fatsoenlijke overzichtelijke interface na

  En die Halo reboot is toch een Halo ja geen zes maar ik heb het gevoel dat Gears en Halo toe zijn aan vernieuwing zoals Santa Monica inzag bij God of War
 • @kaassouflee30
  Krankzinnig slecht? Ik heb me hartstikke vermaakt. De interface werkt mijn inziens stukken beter dan die van de PS4, maar wellicht moet je er wat langer aan wennen.
  Die reboot ben ik bang dat dat meer een Halo: ODST achtige game wordt (als die er komt en de lijst zou kloppen). Dan heb ik liever een "blockbuster Halo".
 • @Gaaiz

  Kom op Gaaiz nu de Xbox fanbril afzetten . First party wise was het krankzinnig slecht. Lucky tale was echt een dieptepunt dan Forza 7 leuk maar dat kennen we nu al wel Ori en Cuphead zeer tof alleen 2 indies behoren nooit het hoogtepunt te mogen zijn van een E3 persconferentie en dan nog het zeer matige sea of thieves State of decay 2 en Crackdown 3. En de rest was 3rd party die kan ik ook mijn ps4 spelen .

  Mocht deze geruchten in iedergeval de first party geruchten kloppen dan is het van een zeer hoog niveau als ze van de nieuwe Perfect Dark een blockbuster titel weten te maken en van Banjo een zeer goede 3d platformer zonder voertuigen

  En ps4 interface is veel overzichtelijker. Bij Xbox is het echt ongelofelijk zoeken keer op keer.
 • @kaassouflee30
  Je hebt de presentatie niet eens gezien of wat? De aankondiging van o.a. Metro, Anthem, Console PUBG, AC Origins en details over de One X maakten mij al heel enthousiast.
  Dat jij wederom ziet te miepen over first party staat daar helemaal los van. Ik speel nog altijd op alle platformen, waarvan het meest op de Xbox.
  "Ik kan het ook op mijn PS4 spelen". Nou, doe dat! Dat geldt ook voor de Xbox en diverse Switch games toch?
  Die twee (ja, twee) exclusieve titels die ik zelf leuk vind heb ik simpelweg al op mijn PS4. God of War en Horizon ZD. Beide fantastisch, en de rest doet me weinig.
  Eigenlijk is mijn grootste probleem waarom ik de moeite neem mijzelf te verdediging tegen een egocentrisch figuur als jij.. Manmanman, laat anderen lekker doen en vinden wat ze willen. Jouw mening is nog altijd geen waarheid voor de rest van de wereld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren