1. E3 line-up van Ubisoft bekendgemaakt

E3 line-up van Ubisoft bekendgemaakt

Bedrijf meldt ook dat er verrassingen in de planning staan

De line-up voor E3 2018 van Ubisoft is bekendgemaakt.

Tijdens de persconferentie en de beurs wordt er meer informatie gedeeld over Tom Clancy's The Division 2, Beyond Good & Evil 2, For Honor, Skull & Bones, Starlink: Battle for Atlas en Transference.

Het bedrijf laat daarnaast weten dat gamers op een aantal verrassingen kunnen rekenen. Het is niet bekend wat onder die verrassingen valt. Er gaan al geruime tijd geruchten dat een nieuwe Splinter Cell wordt onthuld.

“Videogames vormen een steeds groter deel van de toekomst van entertainment en van het leven van mensen. Daarom ben ik altijd enthousiast om de nieuwste innovaties en titels uit de hele industrie te zien tijdens E3”, aldus Yves Guillemot, CEO van Ubisoft. “Onze getalenteerde teams krijgen de kans om te pronken met de ongelofelijke games die ze gecreëerd hebben en om te delen hoe we samenwerken met spelers om verschillende ervaringen te ontwikkelen die verrijkend zijn en, nog belangrijker, leuk.”

De persconferentie van Ubisoft is om 11 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd te zien, ook op InsideGamer.

"Dit is absoluut geen verkeerde line-up. Titels als The Division 2 en Beyond Good & Evil 2 zijn gigantisch voor fans, en als de verrassingen ook nog eens indruk maken, zou Ubisoft wel eens een prima aanwezigheid op E3 kunnen hebben." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wanneer gaat dit schijt bedrijf nu eens overgenomen worden?
 • @san5324

  Want dan wordt et beter wil je zeggen?
  Vergelijkbaar of grotere publishers zijn EA en Activision…die doen het zoveel beter…

  Ubi is nog het minst erge van die 3.
 • @Ramirez

  Tussen Activision en Ubisoft nog wel een aantal Developers/uitgevers die onder het kopje "slecht" vallen.


  Gelukkig gaat Ubisoft voorlopig niet meeer overgenomen worden.. Vivendi zag eindelijk in dat Ubisoft beter af is zonder hun bemoeienis.
 • @Meta_coola

  Ubi is de laatste tijd gewoon redelijk goed bezig. Oké sommige games mogen wel even een pauze nemen maar er komt ook genoeg nieuw spul uit.
 • @Ramirez

  Mee eens (al mag AC nu om de 2 jaar met een nieuw deel komen)

  Alleen mensen die het andere mensen niet gunnen om leuke games te spelen willen dat Ubisoft (en Activision en EA) gesloten word.
 • @Ramirez natuurlijk wordt het beter wanneer ubischoft gesloten is.
 • @san5324 Capcom, Activision en EA zijn 100 maal erger.
 • Langzaam aan maar zeer zeker zal het gehaat op ubisoft gereduceerd zijn tot enkel haters die haten om te haten. In Den beginnen (2014) was het terecht om te haten op ubisoft maar nu anno 2018 is het vooral haten om te kunnen haten. Neemt niet weg dat er ruimte is tot verbetering maar dat zie ik wel goed komen
 • @san5324 waarom is dit nou weer een schijt bedrijf?
 • @DefenseForceNL

  Downgraden, liegen tegen klanten, alle games hadden dezelfde opmaak.en zo zijn er nog wel meer redenen waarom ik tot de conclusie kom dat dit een schijt bedrijf is
 • @DefenseForceNL

  Nou is het inderdaad zo dat Ubisoft in het verleden een aantal keer hard heeft gelogen en een aantal downgrades heeft gemaakt. Maar het sleutelwoord is hier Verleden
 • Leuk voor de fanboy(s)
 • Mensen die nog steeds op Ubisoft haten doen dit vooral om het haten zelf. Objectief gezien heeft Ubisoft de kwaliteit van zijn games de afgelopen jaar enorm omhoog geschroeft. The Division, Far Cry, Wildlands en de laatste AC waren geweldige games. Ja wat generiek maar kwalitatief van hoogstaand niveau.
 • @Breadmanz

  Far cry 5 was fc3 in de USA
  Wildlands was leuk niets bijzonders aan.
  AC leuk maar niets bijzonders aan buiten de setting.
  The division viel voor vele toch tegen.
 • @Breadmanz inderdaad, ben wel over ze te spreken: ze hebben hun imago in mijn ogen mooi recht getrokken. En met alleen al The Division 2 ben ik tevreden :)
 • @Breadmanz

  Idd het valt niet te ontkennen dat Ubisoft in het verleden fouten maakte. Maar al sinds AC Syndicate waren al bezig om hun imago uit te deuken. En vooral met AC Origins hebben ze laten zien dat ze naar hun fouten kijken en naar de kritiek luisteren. En wat ze ook hebben laten zien is dat ze in veel games hun eigen sausje vaarwel hebben gezegd en in games als FC 5 het deels hebben laten varen.

  Beyond Good and evil 2 ziet er van wat ze al hebben laten zien veel belovend uit.

  Skull and bones is mij te veel op multiplayer gericht maar de zee missies van AC Black Flag waren leuk en interessant dus ik ben blij dat ze een full pirate game maken.

  For Honor speel ik zelf niet veel meer, maar laatste keer dat ik gekeken heb (3 weken geleden) was de user base groot genoeg om het voort bestaan te rechtvaardigen.

  The Division 2 zal met de steigende lijn waar Ubisoft nou in zit zeer waarschijnlijk beter worden dan het eerste deel. Ubisoft leert daadwerkelijk van hun vorige fouten.


  De nieuwe Splinter Cell zal met het huidige Ubisoft een heel eigen smoel en sowieso geen Ubisoft sausje krijgen want zoals ik eerder al zei Ubisoft heeft dat sausje de rug toe gekeerd.

  Ik hoop dat één van de verrassingen nog steeds Prince of Persia gaat zijn.
 • @Meta_coola

  Ubisoft heeft wel toffe games maar dan vooral niet hun grote games. Dus dan meer Rayman. Mario and Rabbids die indie game van WW1 etc maar hun grote games leren ze niet van hun fouten kijk naar fc5
 • @kaassouflee30

  Kijk naar en AC origins en je ziet dat ze juist wel van hun fouten leren.
 • @Meta_coola.

  Nope viel ook reuze mee. Combat was aardig aangepast. De skill tree hebben en beter in andere games gezien grafisch erg wisselvallig nog steeds bugs en glitches erg matige sidequests en eentonige hoofdmissies. Ac had een make over moeten hebben zoals Sony dat met God of war heeft gedaan. Dit was een AC zoals we het al jaren kennen.
 • @kaassouflee30

  Dan heb je origins dus nooit lang gespeeld want het is namelijk juist totaal anders dan voorgaande delen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren