1. E3-partner Iam8Bit trekt zich terug

E3-partner Iam8Bit trekt zich terug

'Creative director' geeft geen reden

Entertainmentinstituut Iam8Bit heeft zich teruggetrokken als partner van de E3. Dat maakt het bedrijf bekend via Twitter.

Iam8Bit werd in januari aangekondigd als nieuwe partner E3. Het bedrijf werd door de organisatie van de conventie, ESA, aangesteld als creatief regisseur om ‘nieuw leven in het evenement’ te blazen en nieuwe ideeën voor E3 te bedenken. Iam8Bit voerde nieuwe ideeën door op de beursvloer met podiumactiviteiten, toegang voor ingewijden en experience-hallen.

Nu twee maanden voor de beurs heeft het entertainmentinstituut bekendgemaakt zich met gemende gevoelens terug te trekken als partner van E3. Iam8Bit geeft geen reden voor het terugtrekken als partner van de beurs. In een persbericht bevestigt ESA het vertrek:

"We kunnen bevestigen dat Iam8bit geen tussenpersonen meer zijn bij de organisatie van E3 2020. We waarderen hun passie voor de industrie en de bijdragen aan de visie van de beurs van dit jaar zeer.

We hebben een innovatief en ervaren team op locatie, waaronder creatief bureau 160over90, evenementvernieuwersMat+Lo en E3-partners GES, Dolaher Events en Double Forte - allemaal samenwerkend om een opwindende en authentieke ervaring voor fans, media en industrie neer te zetten."

Deze week riep Los Angeles de noodtoestand uit vanwege het coronavirus. De ESA zegt de situatie per dag te bekijken, maar dat E3 2020 vooralsnog doorgaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren