1. E3 persconferenties Square Enix, Ubisoft, PC Gamer en Sony live bij Karim en Suus

E3 persconferenties Square Enix, Ubisoft, PC Gamer en Sony live bij Karim en Suus

De drukste dag van de E3 is aangebroken! Met liefst 4 persconferenties hebben niet alleen wij in Los Angeles het erg druk, ook in Nederland gaat het tijdens de E3 streams helemaal los!

Met YouTuber Thijs als gast, Rickachu die nog altijd van de partij is en de Toffees die niet meer weg te denken zijn, gaat het helemaal los tijdens de E3 stream van Karim & Suus. De persconferenties van Square Enix, Ubisoft, PC Gamer en Sony PlayStation zijn namelijk allemaal live te volgen, inclusief analyses en games die geheel in stijl van deze persconferenties gespeeld zullen worden. Daarnaast zal InsideGamer vanuit Los Angeles meerdere keren inbreken tijdens deze bizar lange stream van Karim & Suus! De stream begint om 17:00 is gaat door tot in de vroege uurtjes. Ga jij alle persconferenties kijken?

Dit artikel delen

Over de auteur

KarimSuus Wij zijn Karim & Suus, beiden 25 jaar en streamen al een poosje als stelletje! We houden van een heleboel games, maar de meeste liefde gaat toch uit naar Nintendo. Toen we besloten in januari 2017 de Nintendo Switch-presentatie uit te zenden, vonden we het streamen zo tof, dat we daarna door zijn gegaan. Nu meer dan een jaar later hebben we duizenden volgers en veel te veel kijkers per stream. Zo vet, bizar! http://twitch.tv/karim_suus

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren