1. EA cancelt wéér een Star Wars-game en Martin mocht zelf vliegen - Commentaar

EA cancelt wéér een Star Wars-game en Martin mocht zelf vliegen - Commentaar

EA cancelde deze week wéer een Star Wars-titel, ditmaal een openwereldgame waarin je als bounty hunter verschillende planeten bezoeken. Ook stond Martin doodsangsten uit in een gevechtsvliegtuig voor Ace Combat 7 en mocht Jacco Metro Exodus spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik zou persoonlijk graag een Star Wars game van BioWare willen zien, net zoals Knights of the Old Republic I die alweer bijna 16 jaar oud is. Dat was pas een geweldige game, een perfecte RPG: awesome verhaal, fantastische characters, veel humor maar ook een hele serieuze toon, het was best wel anders vergeleken met de films. Als BioWare opnieuw een Star Wars RPG zou mogen maken hoop ik op een vervolg op II of iets in dezelfde trance, ik vind hun level design heel sterk. Geen "echte" open-world, maar verschillende lineaire werelden die in een bepaalde narrative een verhaal vertellen. Echter, BioWare heeft nog steeds SWTOR, de MMORPG, dus ik denk niet dat zij aan een nieuw Star Wars project kunnen beginnen als ze daaraan vast zitten. Tevens zijn ze ook bezig met Anthem.

  Naughty Dog zou heel tof zijn voor een echte cinematische adventure game à la Uncharted, daarvoor hebben ze natuurlijk ook Amy Hennig destijds gebracht om te helpen met die Visceral game. Jammer dat dat niks meer wordt, alle hoop ligt nu in Respawn Entertainment. Ik heb geen idee meer wat ik moet verwachten, ik wil nu gewoon een Star Wars game spelen, maakt me niet uit wat!
 • @Nova-6 Bioware zou heel vet zijn ja. Het schijnt zelfs dat ze meerdere keren een vervolg op KOTR hebben gepitcht.
 • @Jack O Klopt, er zijn officiële beelden van de development van KOTOR III vrijgekomen jaren geleden, maar uiteindelijk was het gecanceled. Nu is echter het grote probleem dat Disney de oude Expanded Universe, waar The Old Republic deel van uit maakt, non-canon heeft verklaard. En al hun toekomstige games als ik het goed heb zullen canon zijn, dus tja, dan moeten ze KOTOR III dus als canon beschouwen. Op zich zou het prima kunnen in mijn optiek, KOTOR speelt zich duizenden jaren voor de film af en het is prachtig geschreven, maar ik denk dat Disney eigen plannen heeft. Helaas.
 • @Nova-6 Ik hoor dat Lightsaber duelleren in Frankrijk nu een officiele sport is. Misschien is dat wat?
 • Electronic arts, tis inderdaad kunst om zo'n geldgraaierig kutbedrijf te zijn maar toch veel elektronische spelletjes te verkopen.
 • Grappig om te zien dat Martin opeens heel religieus wordt: "Jezus Mina", "Holy Shit".

  Hopelijk gaat Disney per licentie games toewijzen aan developers die een goede game willen maken en niet aan 1 bedrijf.
 • @tielo Inderdaad, dit werkt echt totaal niet nee. Ik kan ook echt niet neer wachten op een Star Wars game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren