1. EA heeft onaangekondigde games in de planning voor 2020

EA heeft onaangekondigde games in de planning voor 2020

Meer ondersteuning voor Nintendo Switch

EA heeft meerdere onaangekondigde games in de planning staan voor een release dit jaar. Dat blijkt uit het verslag van een winstbespreking over het eerste kwartaal.

Gameplatform Gematsu deelde een deel van het verslag op Twitter. In dat bestand staan de bekende releases voor het jaar van EA: Burnout Paradise voor Switch, de Command and Conquer-remaster, Fifa 21 en Madden NFL en NFL 21. Nu blijkt uit de voetnoten dat EA nog meer games in de planning heeft voor dit jaar.

Welke games er nog in de planning staan zijn nog niet bekend. Volgens het verslag gaat het om één sportgame, twee mobiele games, één remaster en vier EA Partner-games, wat het aantal tot een totaal van veertien brengt.

Tijdens de winstbespreking vertelt CEO Andrew Wilson dat EA ook plannen heeft om de Nintendo Switch meer te gaan ondersteunen. "En we zijn ook van plan om meer voor Nintendo-fans aan te leveren", zegt Wilson. "Door meerdere EA-games dit jaar op de Nintendo Switch uit te brengen."

Welke games EA naar de console van Nintendo wil brengen is nog niet bekend. Deze games worden waarschijnlijk tijdens het digitale EA Play-evenement aangekondigd samen met de andere onbekende games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ben benieuwd want met Star wars hebben ze na jaren troep eindelijk weer eens een fatsoenlijke game uitgebracht.
  • Hmmm, hopelijk heel veel single player games.
  • Hopelijk hoop ik op Mass effect voor de Switch. Heb nooit het hele verhaal gespeeld en alleen Mass Effect 3 met PS+. Misschien een Battlefield voor de Switch… ik weet het een curveball.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren