1. EA kondigt fysieke versie Apex Legends aan

EA kondigt fysieke versie Apex Legends aan

Lifeline- en Bloodhound-versie

Apex Legends is sinds de lancering van het spel gratis te downloaden maar EA heeft inmiddels aangekondigd dat er nu een fysieke versie van de game naar de winkels komen.

Er komen twee verschillende fysieke edities van de populaire team-based battle royale-shooter uit. Het gaat hier om een Lifeline-en Bloodhound-versie van de game, twee populaire personages uit de game.

De Lifeline-editie bevat de legendarische Guardian Angel-skin voor Lifeline, duizend in-game-valuta, een speciale banner en een wapenskin voor de Flatline. Wanneer je de Bloodhound-editie koopt, ontvang je een legendarische skin voor de Bloodhound, duizend Apex Coins, een banner en een wapenskin voor de Prowler SMG.

Apex Legends

De fysieke-versies van de game gaan twintig euro kosten. Spelers ontvangen bij aankoop echter wel tien euro aan in-game-valuta, eigenlijk betaal je dus tien euro voor de game. De fysieke game verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is best bijzonder dat deze versies ook beschikbaar komen voor de pc, aangezien veel pc-games namelijk enkel digitaal verkrijgbaar zijn. Pc-spelers treffen dan ook geen disk aan in hun hoesje, maar een Origin-code. Consolegamers krijgen wel een disk.

De fysieke-editie van Apex Legends is vanaf 18 oktober verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • "De fysieke-versies van de game gaan twintig euro kosten. Spelers ontvangen bij aankoop echter wel tien euro aan in-game-valuta, eigenlijk betaal je dus tien euro voor de game."

    Wat een mooie deal! Bijna net zo mooi als de game gratis kunnen downloaden…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren