1. EA lanceert deze zomer de hero shooter Rocket Arena

EA lanceert deze zomer de hero shooter Rocket Arena

Verschijnt op PS4, Xbox One, Steam en EA Origin

Maak kennis met Rocket Arena: een nieuwe hero shooter van EA en Final Strike Games.

Het spel werd aangekondigd en voor het eerst getoond tijdens EA Play afgelopen nacht. De 3-v-3 game bevat in elke modi raketten om af te schieten, waardoor het spel vol met explosies zit.

Rocket Arena bevat op lancering tien personages, al moeten er meerdere seizoenen voor de game lanceren waarin nieuwe personages, maps en events worden ontgrendeld.

Rocket Arena lanceert op 14 juli voor PlayStation 4, Xbox One, Steam en EA Origin en wordt uitgerust met cross-play. Het eerste seizoen begint op 28 juli.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ben erg benieuwd naar de game. Zag er vet uit. Alleen vreemd dat er geen Switch versie in ontwikkeling is
 • @smaakmaker
  Eeuwig zonde ja, zal zo'n game toch eerder op de switch kopen dan op een andere console.
 • @jo_joost

  Ja inderdaad en dit was dus hun nieuwe ip waar Gk het over had dat was ook best jammer ondanks dat het er vet uitziet. Wil je qua nieuwe IP een grote nieuwe serie.
 • @smaakmaker
  Ja,was toch een tikkeltje niché en het was ook redelijk braaf. Maar goed, ben blij dat EA toch weer wat positiever wordt naar mijn gevoel. De nieuwe Star Wars game ziet leuk uit. Skate komt eraan en waarschijnlijk een nieuwe Dragon Age.
 • @jo_joost

  Ja klopt. Die nieuwe star wars niet mijn ding. En die andere games zijn nog veel jaar verwijderd. En Dragon age Bioware laat eerst zien of ze nog iets kunnen. Want de laatste games waren erg kut.

  Maar Skate 4 erg tof alleen dat duurt nog 3 jaar denk ik.
 • @smaakmaker
  Das waar, duurt allemaal nog even, maar heb wel weer wat hoop voor EA. En Bioware, hoop dat ze er weer boven op krabbelen.
 • Generiek en goedkoop ogend stijltje, maar de gameplay oogt wel vlot en tof. Wie weet, al speel ik online liever alleen. Te vaak teamgenoten die menen jou te zeggen wat jij moet doen, en ook het idee te hebben iedere fout die je maakt te benoemen. No THX.
 • @benjaminben
  Dat is toch prachtig! Ik hoop stiekem altijd op fan-mail met online shooters.
 • @blue_blade_3

  Nee, irriteer ik me echt kapot aan. 'WTF are you doing, follow my lead you noob!'….. NOOOOO thanks…. Laat mij maar lekker mijn eigen ding doen. Tijdje Awesome Nauts gespeeld, die comm was ook een tijdje best wel toxic. Allemaal gasten die zichzelf en hun eigen strategie knetter superieur vinden :P Droeftoeters, ik speel een spel voor de leuk, hoef er geen skills mee te creëren om gouden E-Sports medailles mee in de wacht te slepen :P
 • @benjaminben
  Ik was ook een beetje sarcastisch. Ik vond Overwatch bijvoorbeeld echt een super toffe game, totdat iets een smurf accounts ging gebruiken en ik constant uitgescholden werd omdat ik een hero gebruikte die "niet meta was". Nou, dan is het al snel klaar natuurlijk.
 • @blue_blade_3

  Haha oke, ja kut is dat he. We spelen allemaal voor de lol toch? Dat gebash is niemand bij gebaat.
 • @benjaminben
  Net had ik een mooie. Iemand had een kd van 0.9 en 18 kills. Hij liep constant in zn eentje in een game mode waar je echt als een team moet spelen. Stuur ik een bericht dat hij samen moet lopen want hij verspilt al onze gedeelde levens op deze manier. Krijg ik als reactie dat ik mn bek moet houden want hij "had de meeste kills"…
 • @blue_blade_3

  haha, ja dan weet je wat je moet Blue. Gewoon je bek houden, hij heeft de meeste kills :D :D
 • Nog eentje voor de 13-in-een-dozijn-hoop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren