1. EA legt nieuw handelsmerk rondom Jade Empire vast

EA legt nieuw handelsmerk rondom Jade Empire vast

Het is niet bekend wat de reden is

EA heeft vorige maand een nieuw handelsmerk rondom Jade Empire vastgelegd.

Jade Empire is een actie-rpg van BioWare die in 2005 exclusief op de eerste Xbox uitkwam, al kwam het spel later ook naar andere systemen zoals pc. Sindsdien heeft de ontwikkelaar - of uitgever EA- niets nieuws met de franchise gedaan.

Op 22 januari 2019 diende EA een nieuw handelsmerk rondom Jade Empire in. Hoewel fans hopen dat dit betekent dat er mogelijk een nieuw deel in de franchise komt, hoeft dat niet het geval te zijn. Uitgevers willen ook jaren na release de namen van hun games vastleggen en mogelijk is dat ook hier het geval.

Daarnaast gebeurt het ook wel eens dat een handelsmerk opnieuw wordt vastgelegd wanneer het spel in kwestie speelbaar wordt op Xbox One via backwards compatibility. Vooralsnog is echter niets aangekondigd.

Jade Empire

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Jade empire 2 release game voor de Xbox Z Dec 2019?
  • Zo. Zou BioWare weer goede RPGs mogen maken van EA? Ik hoop het namelijk wel. Jade Empire is echt een klassieker en hoop dat ze een vervolg op deze game gaan maken.
  • Ik hoop zo op een remake of vervolg: heb me heel goed vermaakt met deze ijzersterke game. Jade Empire staat in mijn top 3 van beste games, dus zou een instant buy worden!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren