1. EA lekt persoonlijke informatie van Fifa-spelers

EA lekt persoonlijke informatie van Fifa-spelers

Problematisch voor prominente Fifa-spelers

EA is verantwoordelijk voor het lekken van persoonlijke gegevens van Fifa-spelers. Onder de gedupeerden vallen een aantal van de beste Fifa-spelers ter wereld.

Als spelers zich willen inschrijven voor de Fifa 20 Global Series dienen ze een formulier in te vullen met persoonlijke gegevens. Spelers zijn verplicht om onder andere hun echte naam, achternaam, nationaliteit en verjaardag in te vullen om door te kunnen gaan met de registratie. Wanneer spelers bij deze stap arriveren, hoort er een leeg formulier ter verschijnen, maar dit was niet het geval bij een heleboel inschrijvingen. In plaats van een leeg formulier verschenen er reeds ingevulde formulieren van willekeurige Fifa-spelers.

Er doen een hoop goede en bekende Fifa-spelers mee aan dit toernooi en voor veel van deze spelers geldt dat ze een behoorlijke aanhang hebben. Het lekken van persoonlijke informatie zoals een huisadres of telefoonnummer kan voor hen problemen opleveren. EA heeft de registratiepagina inmiddels offline gehaald, dit lieten ze weten in een tweet.

Het Fifa-team laat weten dat ze deze fout erg serieus nemen en dat ze per direct op zoek zijn naar oplossingen. Verder beloven de community op de hoogte te houden door middel van updates.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Oei, dat wordt een flinke boete op basis van GDPR.
  • @mdog93

    Hopen dat ze failliet gaan dan.
  • Lekker bezig.

    Ondertussen ook de slechte commentaren bannen over hun belabberde brengt-toch-geen-extra-geld-op Carrière Modus.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren