1. Dit is er nieuw in Fifa 20

Dit is er nieuw in Fifa 20

De community wordt gehoord

In aanloop naar EA Play heeft Electronic Arts bekendgemaakt wat de nieuwe features in Fifa 20 zijn.

Fifa 20 wordt niet expliciet genoemd, maar het artikel verwijst wel naar toekomstige games in de serie. EA geeft aan deze verbeteringen door te voeren na talloze feedbacksessies, waarbij verschillende soorten spelers in de community feedback gaven. EA legt in het artikel de nadruk op verbeterde gameplaymechanieken die veelvuldig werden aangehaald door de community.

Zo worden er veranderingen doorgevoerd in de gameplay-aspecten AI-verdediging, 1-tegen-1 schietconsistentie, getimed afmaken, voorzetten en schoten uit volleys aaneengeschakelde skillmoves, positiespel bij dode spelmomenten, handmatige doelmanbewegingen, passen en van spelers wisselen.

Daarnaast gaf EA aan dat ze in een later stadium ook meer zullen bekendmaken over de Profclubs- en carrièremodi. Spelers hebben bovendien hun zorgen geuit over het reactievermogen van de gameplay tijdens speelsessies online. EA zegt dit nauwlettend in de gaten te blijven houden, maar heeft nog geen concrete plannen bekendgemaakt om dit probleem in toekomstige games te verhelpen.

EA zendt 7 en 8 juni verschillende streams uit waarin diverse games aan bod komen. Hoogstwaarschijnlijk zal Fifa 20 dan officieel aangekondigd worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Ik koop fifa,al sinds 1994 laat dit nou niet de laatste keer zijn ea

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren