1. EA Motive werkt aan nieuwe Plants vs. Zombies-game

EA Motive werkt aan nieuwe Plants vs. Zombies-game

BrainZ?

Jade Raymond, het hoofd van EA Motive, vertelt in een interview met Edge Magazine dat de studio in Vancouver werkt aan een nog onaangekondigde Plants vs. Zombies-game.

PlayStation Trophies heeft de informatie van Edge Magazine gepubliceerd. Hoewel Raymond bevestigt dat er wordt gewerkt aan een Plants vs. Zombies-game is het niet bekend wat voor spel het gaat worden. Het zou een vervolg kunnen worden op de klassieke tower defence-game, een vervolg op Garden Warfare of iets geheel nieuws. Wel verschenen er eerder al geruchten over een Plants vs. Zombies Garden Warfare 3.

Naast Plants vs. Zombies werkt een ander team bij Motive aan een geheel nieuw IP waar verder nog niets over bekend is. Volgens Raymond bevindt de ontwikkeling zich nog "in zijn vroege fases" en "wordt er nog aan het concept gewerkt. De fundamenten van de game zijn er, maar hoe we het tot leven gaan brengen en wat we in het prototype willen laten zien wordt nog gebrainstormd," vertelt ze.

Plants vs. Zombies

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Garden warfare vond ik persoonlijk niet zoveel aan (veels te druk en schreeuwerig) maar de originele PvsZ is een van mijn lievelingsspellen. Jammer dat deel 2 nooit voor consoles is verschenen. Ik hoop stiekem op een derde tower defense game en dan op de Switch zou erg mooi zijn.
  • Ik vind beide spellen leuk. Garden warfare en plant vs zombies.
    Laat maar komen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren