1. EA Motive werkt aan 'verschillende onaangekondigde projecten'

EA Motive werkt aan 'verschillende onaangekondigde projecten'

Ook nog niet klaar met Star Wars: Squadrons

Motive Studios - beter bekend als EA Motive - werkt aan 'verschillende onaangekondigde projecten'. Dat laat de ontwikkelaar weten in een blogpost rondom Star Wars: Squadrons.

"Naast Star Wars: Squadrons werken we aan verschillende onaangekondigde projecten", zegt general manager Patrick Klaus. "Innovatie is moeilijk, maar is ook opwindend en geeft je energie.

Met onze nieuwe missie proberen we een hoop nieuwe ideeën te testen waar je niet gehecht aan mag raken, aangezien iteratie en experimenteren gezond zijn en de sleutel betreffen om iets goeds te vinden. Het team is supergetalenteerd en we streven allemaal naar games die de grenzen verleggen van wat spelers nu en in de toekomst verwachten."

EA Motive is ook op zoek naar nieuwe werknemers voor toekomstige projecten, met de optie om thuis te werken. De studio werd in 2015 opgericht als Motive Studios door Jade Raymond van Ubisoft, waarna voormalig Ubisoft-manager Patrick Klaus het stokje overnam. Eerder werkte EA Motive mee aan Star Wars Battlefront 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren