1. EA onthult eerste Fifa 21-trailer

EA onthult eerste Fifa 21-trailer

Een sloot aan nieuwe features

EA heeft de eerste trailer van Fifa 21 uitgebracht.

Op de website van EA laat de uitgever weten welke veranderingen het doorvoert in de nieuwe editie van de langlopende franchise. Met 'agile dribbling' moeten spelers meer controle en responsiviteit ervaren tijdens aanvallende een-op-een-situaties. 'Position personality'zorgt er daarnaast voor dat positionering belangrijker wordt en 'creative run' geeft spelers meer controle over teamgenoten.

Fifa 21 verschijnt op 9 oktober voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. De game komt ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Als dit de Next-Gen versie is van FIFA21 met alleen maar wat extra licht effecten en een zweet op de spelers, is het wel wat teleurstellend. Vooral het laatste voegt beetje weinig toe tijdens het spelen….
 • Zoals ik 't lees krijg je dus een toekomstige gratis next-gen upgrade als je de game pre-ordered.
  Het is niet de meest nette oplossing, maar er wordt in ieder geval geen extra geld gevraagd. Wel jammer dat er dus geen details bekend zijn voor kopers na release.
 • Dus waarschijnlijk wordt Fifa 22 dus de eerste echte next gen Fifa. Tenminste ga er dan vanuit dat die gebouwd is op basis van de nieuwe Xbox en PS.
 • @DefenseForceNL

  EN dan kunnen ze nog jaren daarna teren op de alreeds verouderde graphics.
 • @Don Carpaccio

  Yup ik voorzie verkoop records.
 • @DefenseForceNL

  My body is ready!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren