1. EA Play persconferentie ook live te zien bij Karim en Suus

EA Play persconferentie ook live te zien bij Karim en Suus

De hele rits met E3 persconferenties gaat vandaag van start met de persconferentie van EA! Deze persconferentie is natuurlijk gewoon te volgen bij Karim & Suus!

Niet alleen Karim en Suus, maar ook Rickachu en Toffeerocks zijn vandaag aanwezig om z’n blik te werpen op de persconferentie van EA. Daarnaast wordt er in aanloop naar de EA Play persconferentie Battlefield 1 gespeeld en nemen Karim en Suus aan het begin van de stream de tijd om in het algemeen vooruit te blikken op de E3. Ook zal InsideGamer vanuit LA vandaag (hopelijk) z’n eerste opwachting maken in de E3 livestream, vlak na de EA Play persconferentie.

Zorg dat je ingeschakeld bent vanaf 17:00 waardoor je niets mist van de vette E3 coverage.

Dit artikel delen

Over de auteur

KarimSuus Wij zijn Karim & Suus, beiden 25 jaar en streamen al een poosje als stelletje! We houden van een heleboel games, maar de meeste liefde gaat toch uit naar Nintendo. Toen we besloten in januari 2017 de Nintendo Switch-presentatie uit te zenden, vonden we het streamen zo tof, dat we daarna door zijn gegaan. Nu meer dan een jaar later hebben we duizenden volgers en veel te veel kijkers per stream. Zo vet, bizar! http://twitch.tv/karim_suus

Reacties

  • Ex Gameking Karim toffe gast toffe streams! Zeker het kijken waard.
  • Kijk eens aan. Ze doen het toch.

    Star Wars Battlefront II!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren