1. EA rebrandt gameplatform Origin naar 'EA'

EA rebrandt gameplatform Origin naar 'EA'

Platform krijgt nieuwe vormgeving

Electronic Arts wijzigt de naam van haar pc-platform, Origin, in 'EA'. Dat laat senior vice president Mike Blank weten in een interview met Gamesindustry.biz.

Volgens de SVP is de rebrand bedoeld om een 'moeiteloze en sociaal-georiënteerde' ervaring voor spelers te bieden. Het platform ondergaat verder visuele en structurele veranderingen, zoals een 'betere patch-ervaring', een vernieuwde gebruikersinterface en een overzichtelijkere bibliotheek.

"Dat alles is bedoeld om een gezamenlijk en consistent merk te bouwen dat draait om waar EA voor staat", zegt Blank. "Het laat zien dat EA staat voor spelers bij elkaar brengen, op welk platform ze ook spelen. Dus ja, het is niet zomaar een naamsverandering."

Recent wijzigde Electronic Arts ook de naam van Origin Access in EA Play, verscheen een aantal EA-titels op Steam en wordt EA Play dit najaar toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate.

Origin

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Interessante naamsverandering. Heel benieuwd hoe de wereld gaat reageren😂
  • Enigste waar EA voor straat is (Geld af troggelen van gamer) en half afgemaakte games uitbrengen of overgekochte bedrijf om zeep helpen..
  • @Darkempire
    Amen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren