1. Nieuwe EA-studio geopend om aan vierde Skate-game te werken

Nieuwe EA-studio geopend om aan vierde Skate-game te werken

Full Circle is gebaseerd in Vancouver

Electronic Arts heeft een nieuwe studio genaamd Full Circle opgericht. De studio moet aan de vierde Skate-game gaan werken.

Full Circle is een studio in Vancouver en wordt geleid door Daniel McCulloch, die voorheen aan het hoofd stond van Xbox Live bij Microsoft. 

"De fans hebben hard genoeg gewenst om Skate weer laten te bestaan en we willen dat ze betrokken worden bij het proces van ontwikkeling naar gamelancering en alles daarna", aldus McCulloch. "We willen dat ze het gevoel hebben dat ze onderdeel zijn van Full Circle. Het draait bij ons om plezier en geweldige games maken die mensen met hun vrienden willen spelen. We zoeken ook naar meer ontwikkelaars die ons helpen met het maken van boeiende werelden die spelers kunnen verkennen."

Tijdens de EA Play Live-showcase vorig jaar werd een nieuwe Skate-game aangekondigd. Een officiële naam is er nog niet, maar het is de vierde game in de Skate-franchise. Meer details zijn er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hulde!!
  • Goed nieuws. Skate XL is wel tof, maar mist wat fijne afwerking die een grote zak geld van EA wel zou kunnen bewerkstelligen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren