1. EA toont eerste trailer van Command & Conquer-remaster

EA toont eerste trailer van Command & Conquer-remaster

Komt op 5 juni 2020 uit op pc

Electronic Arts heeft de eerste trailer getoond van Command & Conquer Remasters Collection. De game is vanaf 5 juni 2020 te koop en kost 20 euro.

Command and Conquer Remastered Collection bevat remasters van Tiberian Dawn en Red Alert, alsmede de drie uitbreidingen (Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath). De trailer laat zien hoe ontwikkelaars Petroglyph Games en Lemon Sky Studios hebben samengewerkt om de ultieme ervaring voor fans te creëren. Ook zijn er enkele belangrijke leden van het oorspronkelijke team bij West Wood Studios in dienst genomen om aan de game te werken. Wie dat zijn wordt in de trailer niet aangestipt.

Om de game tot stand te brengen heeft Petroglyph Games en Lemon Sky Studios nauw contact gehad met de Command & Conquer-community. Er is daarvoor een speciale raad opgezet die 24 uur per dag direct toegang heeft tot het ontwikkelteam. Ook hebben een aantal community-leden zelf nieuwe content voor de game gemaakt.

De Command & Conquer-games staan onder andere ook bekend om de live-action video's die voor, tijdens en na missies getoond worden. Deze zijn voor de remaster geüpscaled en is het geluid opnieuw opgepoetst.

Componist Frank Klepacki keert eveneens voor de game terug om zeven uur aan muziek te remasteren, inclusief verborgen en niet uitgebrachte nummers. Daarnaast zijn er meer dan twintig nieuwe nummers opgenomen met de band Tiberian Sons.

Command & Coquer Remastered Collection komt uit op 5 juni 2020 op pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Die graphics hadden wel wat opgepoetst mogen worden. Zeker geen waardige remake come on son
  • @RiRi
    Daarom heet het ook een Remaster en geen Remake.
  • Ik denk dat ik die ga aanschaffen, strategie is een genre wat ik héél lang niet meer heb aangeraakt.
  • Ik ga deze ook aanschaffen. Ben benieuwd of men bij succes ook verder gaat met het Remasteren van andere delen. Kan zelf niet wachten op een Red Alert 2 of Renegade remaster :P
  • Ik ben heel blij te zien dat ze het met liefde hebben geremasterd. Niet teveel vernieuwen. Deze game straalt liefde uit voor de originelen.
    Ik kijk hier wel naar uit. Ben benieuwd sad de systeem eisen zijn. ik ben al lang geen pc gamer meer maar deze soort games kunnen me tijdelijk terug brengen. 😊😊

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren