1. Gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order tijdens E3 te zien

Gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order tijdens E3 te zien

Twaalf Star Wars-games aan Origin Access toegevoegd

Tijdens E3 gaat Electronic Arts gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order tonen.

Dat meldt de uitgever in een tweet. De gameplay wordt getoond op EA Play, het EA-evenement dat rond E3 wordt gehouden. Het EA Play-evenement begint op 7 juni.

Jedi: Fallen Order draait om het falen van de Jedi Order na Episode 3. Spelers nemen de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis, die Order 66 overleeft en op de vlucht is voor The Empire. De game van Respawn Entertainment komt op 15 november uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

EA heeft daarnaast twaalf Star Wars-games op Origin Access, de abonnementsservice op pc, toegevoegd. Het gaat onder andere om Jedi Knight: Jedi Academy, Shadows of the Empire, Rogue Squadron 3D, Episode 1 Racer, Rebellion, X-Wing Alliance en Starfighter. De titels zijn vooralsnog niet op de Xbox One-dienst EA Access beschikbaar.

Lees hier alles wat we tot nu toe over de game weten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Een soulslike game in een SW-jasje klinkt veelbelovend. Helaas is EA de uitgever die het toch wel weer weet te verneuken. We wachten af…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren