1. EA wil Fifa 19 minder verwarrend maken voor de speler

EA wil Fifa 19 minder verwarrend maken voor de speler

Een nieuwe Pitch Note over 'Chemistry'

EA doet haar best om Fifa 19 minder verwarrend te maken voor de spelers. In de 'Pitch Notes'-blog komt EA met nieuwe artikelen over verschillende onderwerpen binnen Fifa 19. Uitgaande van de feedback die spelers geven aan EA, probeert EA deze duidelijk te maken in een nieuwe Pitch Note. De laatste Pitch Note ging over de 'Chemistry' en de invloed hiervan op de spelersbeoordeling binnen Fifa 19.

De nieuwste Pitch Note van EA binnen Fifa 19 gaat over de cijfers van 'Chemistry' van de spelers. In de Attribuut-sectie van de spelers-bio kun je zien hoe een speler zijn statistieken reageert op het team waar hij in zit en de stijl over hoe hij speelt. Dankzij de chemistry van de speler wordt zo zijn spelersbeoordeling aangepast. In onderstaande afbeelding zie je hoe Dybala zijn 84-score van 'Finishing' wordt bevorderd door zijn individuele stijl en zijn 'Marksman'-stijl en dan een score van 94 krijgt.

Wanneer een speler echter individueel een slechte chemistry heeft in een team, dan zakt zijn score. Hieronder zie je hoe Dybala zijn 84-score zakt naar een 76-score dankzij een slechte chemistry. Chemistry heeft dus grote invloed op de spelersbeoordeling.

In Fifa 19 heeft elke chemistry-stijl een eigen icoontje waardoor het makkelijker wordt om te overzien wat voor stijl een speler heeft. In de Pitch Note van Fifa kun je uitrekenen hoe de chemistry van een speler wordt beoordeeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Mooi dat ze dit aangepakt hebben, in de voorgaande fifa's leek het namelijk zo dat spelers zonder teamgeest even goed zo niet beter dan spelers met teamgeest waren

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren