1. Vroege build Gods and Monsters was tijdelijk beschikbaar op Google Stadia

Vroege build Gods and Monsters was tijdelijk beschikbaar op Google Stadia

Door interne fout

Gods and Monsters, een nieuwe game van Ubisoft, was tijdelijk beschikbaar op Google Stadia. De game was voor 30 minuten te spelen via de streamingdienst.

Op Google Stadia dook gisteravond een mysterieuze, gratis game op met de naam ‘Orpheus’ op. Toen mensen de game downloadde werd het alleen duidelijk dat het om vroege build van Gods and Monsters gaat. Het is duidelijk dat te zien dat de game nog niet af is. Zo missen een aantal personages hun structuren en zijn er af en toe laadproblemen met de omgeving.

Na 30 minuten werd de build door Ubisoft verwijderd, maar niet voor een aantal gameplaybeelden van Gods and Monsters op het internet verschenen. Een aantal van die beelden zijn hieronder te bekijken.

Google heeft ondertussen op het lek gereageerd. In een statement naar 9 to 5 Google zegt de zoekmachinegigant dat het om een interne fout gaat en bevestigen dat er in die dertig minuten honderden mensen toegang hadden naar de vroege build. Google geeft aan dat het om een build gaat voor de E3-presentatie van vorig jaar en het niet representatief is voor de huidige versie van de game.

Gods and Monster komt uit op de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Google Stadia, Xbox Series X en pc. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Snap dat het om een early build gaat en dat er ongetwijfeld bewust voor een cartoony-stijltje is gekozen, maar toch spreken de 'PS3-graphics' mij niet echt aan.
 • @Gewoonfox

  Ik zou eerst even afwachten als je straks een volle gameplay reveal krijgt.
 • @Gewoonfox
  Voor switch zouden dit mooie graphics zijn toch?
 • @Jowy

  😲
 • Op de ‘ps3-graphics’ na lijkt dit qua gameplay, stijl en omgeving een kopie van BotW te zijn. BotW was fantastisch en ik ga deze game waarschijnlijk ook aanschaffen, maar BotW is wel meer dan gewoon een ‘inspiratie’ geweest voor deze game. Het spat er vanaf. Misschien ook wel een compliment naar Nintendo toe. Dat dan weer wel.
 • @PietS.

  Wat ik zeg laten we eerst afwachten hoe de graphics eruit zien bij de full gameplay reveal. Dit is een vroege versie waar je nog niet kunt oordelen over de graphics.
 • @smaakmaker

  De graphics zullen inderdaad wel beter zijn na release. Verder sta ik achter wat ik zojuist typte omtrent de gelijkenissen met BotW.
 • @PietS.

  Het ziet er uit als Breath of the Wild maar ik hoop dat het dingen aanpakt die ik minder vond aan breath of the wild
 • @smaakmaker

  We gaan het zien. Ik hou de game in ieder geval in de gaten.
 • @PietS.

  Des te beter toch? Kan alleen maar goedkomen.
 • @CyberFl

  Mijn interesse is in ieder geval gewekt ja!
 • Als ik het zo ook een beetje een voortzetting van hoe ze mythologie deden in de AC Odyssey fate of Atlantis DLC. Is in ieder geval overduidelijk dat ze daar een inspiratie vandaan hebben.


  Vorig jaar bij E3 liep ik niet echt warm voor deze game. Maar na deze beelden gezien te hebben ligt deze game wel in mijn straatje.
 • @Meta_coola

  Wel tof dat ze er een nieuwe IP van maken en niet proberen AC in bepaalde hoeken te wurmen.
 • Interessant, al mogen ze iets meer hun best doen om mij te overtuigen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren