1. Earthbound krijgt documentaire

Earthbound krijgt documentaire

Komt later dit jaar uit

De populaire rpg-franchise Eartbound krijgt een eigen documentaire. De film heet Mother to Earth en komt later dit jaar uit.

De documentaire J. Bone-Christian, een onafhankelijke filmaker en animator, regisseert de documentaire. De productie van Mother to Earth kon starten met behulp van een Kickstarter. De documentaire vertelt het verhaal van de lokalisatie van Mother (1989), de eerste game van de franchise, die in 2013 eindelijk uitkwam in de Virtual Store van de Wii U als Earthbound: New Beginnings.

De documentaire gaat in op de moeizame release van de Mother-game in het Westen. In de film komen onder andere de mensen die verantwoordelijk waren voor de Westerse lokalisatie aan het woord. De trailer is hieronder te bekijken. Een releasedatum voor Mother to Earth is nog niet bekend. Lees hier de reload over Earthbound.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren