1. Echo vanaf dinsdag speelbaar in Overwatch

Echo vanaf dinsdag speelbaar in Overwatch

Ook komt er een update voor het Hero Pool-systeem

Vanaf aanstaande dinsdag is Echo speelbaar in Overwatch.

Het DPS-personage was al in ontwikkeling voordat Overwatch verscheen en brengt het aantal heroes op 32. Vorige maand werd onthuld dat Echo speelbaar zou worden in de game.

De robot die haar artificiële intelligentie razendsnel kan aanpassen was al een tijdje te zien in Overwatch. Zo was ze zichtbaar in de onthullingstrailer van Elizabeth Caledonia 'Calamity' Ashe in november 2019.

Naast Echo op dinsdag verschijnt er op maandag een update voor het Hero Pool-systeem. Dit wordt nu gelijk getrokken over alle modi in de game, waardoor het voor spelers duidelijker is welke personages gebruikt kunnen worden. Daarbij bestaat de Hero Pool nu altijd uit vier personages.

Ook stopt Blizzard met het roteren van maps. In competitieve speelstijlen kunnen spelers nu tussen alle maps behalve Paris en Horizon Lunar Colony kiezen. Laatstgenoemde maps worden op de schop genomen en keren later weer terug.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • "Naast Echo op dinsdag verschijnt er op maandag een update voor het Hero Pool-systeem. Dit wordt nu gelijk getrokken over alle modi in de game, waardoor het voor spelers makkelijker is om te gebruiken"

    Dat snap ik niet zo goed. Makkelijker te gebruiken als in….?
  • @blue_blade_3 Ik heb het wat verduidelijkt!
  • @MichelMusters
    Top! Misschien de game binnenkort weer eens een keer opstarten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren