1. Eddie Vedder van Pearl Jam treedt op tijdens The Game Awards

Eddie Vedder van Pearl Jam treedt op tijdens The Game Awards

Iets met The Last of Us Part 2?

Eddie Vedder, bekend van Pearl Jam, treedt op tijdens The Game Awards.

Dat heeft het officiële Twitter-account van The Game Awards bekendgemaakt. In het bericht schrijft de organisator dat ze zich vereerd voelen dat de artiest op komt treden en dat de gehele livestream van 10 december gratis te volgen is.

Hoewel het nog niet duidelijk is wat Vedder gaat spelen tijdens de show, wordt er flink gespeculeerd. Veel fans zijn onder de indruk dat het optreden van Vedder verbonden is met The Last of Us Part 2, gezien het nummer 'Future Days' in de game voorkomt.

Ongeveer een week geleden werden degenomineerde games voor The Game Awards 2020 bekendgemaakt. De games die kans maken om 'game van het jaar te winnen' zijn Final Fantasy 7 Remake, Hades, Doom Eternal, Animal Crossing: New Horizons, Ghost of Tsushima en The Last of Us: Part 2. De volledige lijst kan hier worden bekeken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren