1. Een eerste teaser van Destiny 2-uitbreiding Warmind

Een eerste teaser van Destiny 2-uitbreiding Warmind

Onthulling is later vandaag

Als voorproefje op de volledige onthulling heeft Bungie een korte teaser van Destiny 2-uitbreiding Warmind uitgebracht.

De tweede uitbreiding van de game verschijnt op 8 mei en wordt vanavond om 19:00 uur via Twitch onthuld. Voordat de inhoud van de dlc wordt getoond, is alvast een korte teaser te zien.

Te zien is dat de actie terugkeert naar Mars. Sinds de originele Destiny zijn spelers niet op de planeet geweest. Ook wordt een nieuwe locatie genaamd Hellas Basin genoemd in de video. Verder wordt de 'Hive Escalation Protocol' genoemd, maar het is nog niet bekend wat dat is.

Bekijk om 19:00 uur de onthulling live op Twitch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik kan wel wachten!
 • @Soon. Hahaha, ja ik ook wel. Deel 1 helemaal stuk gespeeld, deel 2 een miskoop wat mij betreft.
 • @Kupo Heb het vd week weer ff opgestart om te kijken naar de veranderingen. binnen een uur heb je alles wel weer gedaan op 1 character. Het speelt als een tiet en ziet er mooi uit, maar er is geen hol te doen!
 • @Soon.
  Echt zonde ook!
 • @blue_blade_3

  Na komt er weer 1 uur content bij, is toch leuk ?

  Met alle respect dit hebben Destiny fans aan zichzelf te danken ;).
 • @ShadowhunterrX
  1 uur voor €15/20 is gewoon teveel. Wat ik bedoel met zonde is dat het zo'n toffe game had kunnen zijn. De fanbase was er, de basis was gelegd en ze hadden extreem veel mogelijkheden. Dat ze het zo verknalt hebben is gewoon zonde. Het feit dat zoveel mensen destiny 1 tof vonden, en deel 2 een stuk minder geeft al aan dat er duidelijk iets niet goed is aan de game.

  Dat fans dit aan zichzelf te danken hebben, vind ik wat kort door de bocht.
 • @blue_blade_3

  Destiny 2 is niet zoveel anders dan deeltje 1. Bijvoorbeeld matige DLC of buitensluiten van mensen zonder DLC. Waren ook al aanwezig bij deeltje 1, maar bij deeltje 2 het wel een probleem.
 • @ShadowhunterrX
  Niet mee eens. Destiny 1 had in mijn ogen veel meer end game content, daarnaast was de pvp ook veel interessanter met 6 vs 6. Daarnaast was/waren de raids ook veel toffee dan in deel 2.
 • leuk voor de 10 mensen die het nog spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren