1. Check uitgebreide gameplay van Paper Mario: The Origami King

Check uitgebreide gameplay van Paper Mario: The Origami King

Papier hier

Gisteravond zond Nintendo een Treehouse-stream uit, waarin nieuwe beelden van Paper Mario: The Origami King werden getoond.

De Treehouse-livestreams werden normaliter tijdens E3 uitgezonden. Nintendo-werknemers speelden hierin diverse aankomende games. Bij het gebrek aan E3 heeft Nintendo besloten een Treehouse-stream speciaal voor de aankomende Paper Mario-game te organiseren.

In de stream is meer dan een halfuur aan gameplay van de Switch-game te zien, met een focus op het verkennen van de spelwereld en de puzzelachtige gevechten. De beelden zijn hieronder te zien.

In de nieuwe Paper Mario wordt Mushroom Kingdom geteisterd door een origami-schurk genaamd koning Olly. Mario en zijn nieuwe partner Olivia, de zus van Olly, moeten met Bowser en de Toads samenwerken om te strijden tegen de kwaadaardige 'Folded Soldiers'.

Nieuw in The Origami King is dat Mario enorm lange armen kan gebruiken om de omgeving te ontdekken, puzzels op te lossen en flinke schade te doen in gevechten. Tevens bevat de game nu ook gevechten die in een ring worden gedaan.

Paper Mario: The Origami King komt op 17 juli uit voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb gisteren zitten kijken. Ben blij dat Nintendo nu hopelijk door heeft dat je dingen als een treehouse ook opstand met de medewerkers kunt doen. Verder over de game zelf. Ik ben bang dat die schijf gevechten op een gegeven moment gaan vervelen. En die 2e aankondiging vond ik zelf niet veel aan.
 • Voor mij gewoon een leuke tussendoor game niet meer en niet minder. Ben niet helemaal overtuigd geraakt met deze game.
 • @DefenseForceNL

  Ik was wel overtuigd tot ik gisteren zag hoeveel schijf gevechten je hebt. En ik ben bang dat dit vervelen gaat.
 • Niet mijn ding, wel spijtig want dacht echt dat het een platformer was. En niet zoals dit.
 • @CyberFl

  Paper Mario is nooit een platformer geweest.
 • @CyberFl

  Serieus?
  Welke paper mario is een platformer? Het zijn voornamelijk RPG’s. Altijd al geweest. Het was vanaf dag 1 ook wel zeer duidelijk dat dit wederom geen platform game is…
 • @CyberFl

  Ik was ook zeer onthutst toen ik erachter kwam dat Animal Crossing geen metroidvania was.
 • Heb em nog op de pre-order staan en benieuwd naar reviews. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het een behoorlijke afknapper was gisteren. Ziet er enigszins makkelijk uit en ze zeiden wel puzzels zijn niet 'verplicht' maar voor boss battles lijkt dat niet te gelden. Als reviews ook negatief uitvallen dan annuleer ik mijn pre-order. Ik hoop ergens nog stiekem dat er een verrassing of iets dergelijks zit wat later pas in de game naar boven komt waardoor de game toch een heel stuk leuker wordt dan nu is getoond, maar ik vrees ervoor.
 • @frax1988
  Precies, dat gevoel had ik dus ook. Tot ik gisteren de presentatie zag heb ik gezegd van nope, dit gaat em niet worden.
 • @frax1988

  Ze hebben maar een heel klein stuk laten zien en dan ook nog eens het begin, dus ja… Dat het er gemakkelijk uitzag, lijkt me dus vrij logisch.
  Als het vechtsysteem je bv. compleet niet bevalt, dan kan ik wel begrijpen dat je deze game niet koopt. Dat is namelijk een belangrijk deel van de game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren