1. Een kijkje op de Borderlands 3-planeet Promethea

Een kijkje op de Borderlands 3-planeet Promethea

De stad is veranderd in een oorlogsgebied

In een Tweet van Borderlands 3 werd een nieuwe teaser gedeeld met de wereld. In deze korte video wordt het speelveld van Borderlands 3 getoond. In de video wordt de planeet Promethea kort tentoongesteld.

Promothea wordt beschreven als een metropolitane wereld. Op deze wereld werd de Eridian-technologie gebruikt om wapens mee te maken. De Atlas Corporation gebruikt de planeet inmiddels als thuishaven. De planeet verkeert echter in gevaar, aangezien de Altas Corporation in oorlog is met Maliwan. In de teaser lijkt de stad dan ook meer op een oorlogsgebied. Er lopen overal robots, en deze robots zien er niet bepaald vriendelijk uit!

Naast deze teaser is er een speciale Promethea-pagina verschenen op de website van Borderlands. Op deze pagina is allerlei informatie te vinden over de planeet. De Atlas Campus, Titan Skywat en Meridian Seaport staan weergegeven op de planeet.

Check hieronder een aantal nieuwe screenshots van Borderlands 3.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren