1. Uitgebreide gameplay van Mafia: Definitive Edition uitgebracht

Uitgebreide gameplay van Mafia: Definitive Edition uitgebracht

Game komt op 25 september uit voor pc, PS4 en Xbox One

IGN heeft gisteren een kwartier aan gameplay van Mafia: Definitive Edition getoond.

Mafia: Definitive Edition is, in tegenstelling tot de recent uitgebrachte Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition, een volledige remake. Ontwikkelaar Hangar 13 meldt dat de game opnieuw is gebouwd in de enigne van Mafia 3 en dezelfde plotlijnen als het origineel volgt. Verder is de game uitgebreid met nieuwe dialogen, gameplaysecties en uitgebreidere achtergrondverhalen van personages.

Mafia verscheen oorspronkelijk in 2002 voor de PlayStation 2 en volgt het verhaal van Angelo, die als taxichauffeur in Lost Heaven betrokken raakt bij de Maffia.

Mafia: Definitive Edition zou oorspronkelijk in augustus uitkomen, maar werd onlangs uitgesteld naar 25 september. De game komt naar PlayStation 4, Xbox One, Steam en Epic Games Store. Onderstaande gameplay is in een resolutie van 4K te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heb deel 1 en 2 nooit gespeeld: hoewel de gameplay van deel 3 erg herhalend was, vond ik het verhaal erg sterk. Ook erg knap gedaan hoe zij het sfeertje uit die tijd wisten neer te zetten. Ben reuze benieuwd naar deze definitive edition van deel 1.
  • We gaan het zien, hanger 13 faalbots zijn verandwoordelijk voor de grootste mafia flop ever.. Mafia 3.. wat een RUK game was dat zeg.. nog slechter als fallout 76
  • Mijm probleem bij mafia 3 waren de saaie verplichte side missies. Die zitten hier niet in. Maar het ziet er goed uit.
  • Heb wel vertrouwen in Hangar 13. Ze hebben een maandje uitgesteld dus hoop dat het nu echt bugvrij uitkomt maar Mafia 3 was kwa verhaal, sfeer en combat echt ijzersterk. De repetitieve missies tussen de hoofdmissies door lijken hier niet in te zitten. Ik kijk er iig heel erg naar uit.
  • @Real13

    Ik vond de combat ook niet heel soepel werken als ik eerlijk ben.
  • @smaakmaker Vond het zelf echt heerlijk werken en ben daarom blij dat ze die combat overbrengen naar deze remake maar het kan dat het je ding niet was natuurlijk
  • Was de eerste Mafia destijds niet een pc only game?
  • @jdl82raw Is ook op de PS2 en Xbox uitgekomen 2 jaar later. Vgm niet zo een beste versies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren