1. Call of Duty: WW2 krijgt Liberation Day-evenement

Call of Duty: WW2 krijgt Liberation Day-evenement

Lang leve de vrijheid

Sledgehammer Games heeft een Call of Duty: WW2-evenement aangekondigd ter ere van Amerikaanse Bevrijdingsdag. Het evenement is al begonnen en loopt door tot en met 24 juli.

Het evenement genaamd 'Operation Liberty Strike' brengt nieuwe wapens met zich mee: drie geweren en een melee-wapen. Een van de nieuwe geweren is de AVS-36. Dat is een automatisch wapen uit de Sovjet-Unie dat veel schade verricht en een degelijke vuursnelheid heeft. Het geweer heeft veel weg van de SVT-40, maar is volautomatisch.

Ook kunnen spelers aan de slag met de ZK-282: een machinepistool met een speciale feature. Het is mogelijk te wisselen tussen Slow Fire, wat accurater is maar minder schoten per seconde aflost, of Fast Fire. Met Fast Fire schiet je meer kogels per seconde, maar de hogere recoil maakt richten moeilijker. Deze is daarom geschikter voor gevechten op kortere afstanden.

Tenslotte is er een nieuwe sniper en de pushdagger.

Call of Duty: WW2
Een personage met een pushdagger

Tevens keren de game-modi One Shot en Hardcore Risochet terug. Hoewel specifieke datums niet bekend zijn, is het wel zeker dat deze vóór het einde van het evenement op 24 juli verschijnen.

Er is ook een Community Challenge. Als er gedurende het evenement door de hele gemeenschap 260 miljoen potjes gewonnen worden, ontvangt elke speler een emblem, een M1911 en de M1 Garand. Al deze voorwerpen zijn versierd met de strepen van de Amerikaanse vlag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren