1. Een rift in Engeland in Ratchet and Clank: Rift Apart-reclame

Een rift in Engeland in Ratchet and Clank: Rift Apart-reclame

PlayStation 5-game komt morgen uit

Sony heeft in het Verenigd Koninkrijk een reclame uitgegeven voor het morgen te verschijnen Ratchet & Clank: Rift Apart.

Opvallend genoeg worden er geen beelden van de game in de reclame getoond. In plaats daarvan is er in de reclame zogenaamd een 'interdimensionale rift' ergens in het VK geopend, en wordt deze rift nauw in de gaten gehouden.

Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt morgen voor PlayStation 5. Zustersite Gamer.nl beloonde het spel met een 8,5: "Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet & Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages."

Gisteren werd bekend dat het spel door Insomniac Games is ontwikkeld zonder dat er zogenaamde 'crunch' heeft plaatsgevonden. De benaming 'crunch' wordt gebruikt om de periode tijdens game-ontwikkeling te beschrijven wanneer er uitzonderlijk lange werkdagen worden gemaakt - soms wel weken of maanden achter elkaar - om een game af te krijgen. In het weekend doorwerken is hier soms ook onderdeel van.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren