1. Een sfeervolle nieuwe trailer van horrorgame The Medium

Een sfeervolle nieuwe trailer van horrorgame The Medium

Game komt eind dit jaar naar Series X en pc

Tijdens de Xbox Game Showcase werd een nieuwe trailer van The Medium getoond.

The Medium werd tijdens de Inside Xbox-livestream eerder dit jaar aangekondigd. Het is een nieuwe psychologische horrorgame van Bloober Team, de ontwikkelaar van Layers of Fear. Het spel moet rond de feestdagen van dit jaar beschikbaar komen op pc en Xbox Series X en ook op Game Pass verschijnen.

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben. Opvallend detail is dat de soundtrack van The Medium mede wordt gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill. Het spel verschijnt ergens eind dit jaar op Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Een van de indrukwekkendste games naar mijn mening. Bloober team weet hoe ze een goede horror game neerzetten dus zin in!
  • @Real13p
    Vond ik ook de meest interresante game van de line up.
    Ik vind horror games gaaf maar ze zijn me te vaak in 1st person tegenwoordig. Gelet op de vorige games van Bloober was ik ff bang dat dit nu weer het geval zou zijn, maar gelukkig dus niet!
    Ben benieuwd!
  • @mole28 Third person idd, vond het erg gaaf om te zien hoe er 2 werelden tegelijkertijd gerenderd worden. Heeft erg veel potentie kwa gameplay en verhaal.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren