1. Bekijk een volledige missie in The Outer Worlds

Bekijk een volledige missie in The Outer Worlds

Game komt op 25 oktober uit

Er is een uitgebreide gameplaydemonstratie van The Outer Worlds gegeven door Obsidian Entertainment tijdens het E3 Coliseum.

Leonard Boyarsky en Brian Hines waren op het podium aanwezig voor de demonstratie van de aankomende game. Er werd een volledige missie gespeeld en de ontwikkelaars gaven ondertussen uitleg over wat er gebeurde. Een video van de demonstratie is hieronder te bekijken.

In de demo krijgt het spelerspersonage upgrades die zijn leiderschap-skill verbeteren. Hiermee kunnen spelers hun teamgenoten beter aansturen en worden zij ook sterker. Het is daarbij ook mogelijk om teamgenoten die door de computer worden bestuurd deze leiderschap-skill te geven.

De sci-fi rpg The Outer Worlds verschijnt op 25 oktober 2019 voor pc, Xbox One en PlayStation 4, zo werd tijdens E3 aangekondigd. In het spel verkent de speler een ruimtekolonie en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de keuzes die de speler maakt. De ontwikkelaar geeft naast het nieuws bovendien een verdere indruk van de game met een trailer.

Het verhaal van The Outer Worlds staat in het teken van de wetenschapper Phineas Wells, die de 'tweede golf van kolonisten' wil laten ontwaken uit een kunstmatige slaap. Dit verhaal verloopt lineair, maar het gevolgde pad wordt beïnvloed door de keuzes van de speler.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren