1. Een uur aan Forza Horizon 4-gameplay

Een uur aan Forza Horizon 4-gameplay

Stel je eigen racer samen

Turn10Studios heeft een uur lang Forza Horizon 4 gestreamd op YouTube. Hierbij werden medewerkers van de Britse ontwikkelaar Playground Games goed ondervraagd over de ontwikkeling van de game.

Van tevoren wordt er een kort interview afgelegd door Creative Director van Playground Games Ralph Fulton. Zo zegt dat hij geweldige feedback hebben gekregen tijdens de E3 die ze hebben kunnen verwerken.

Omdat seizoensveranderingen centraal staan, zijn er vier livestreams gepland gedurende de maand juli om zo alle seizoenen uit te lichten. In deze eerste stream staat de zomer centraal en welke obstakels zijn tegengekomen tijdens het maken van Forza Horizon 4.

Zo wordt bijvoorbeeld het vele groen en de bomen die voorkomen in het Verenigd Koninkrijk besproken. Dit was volgens de makers moeilijk om te maken en de manier waarop bomen werden gerenderd moest overboord worden gegooid. Nu hebben ze bijvoorbeeld vele verschillende soort bladeren helemaal opnieuw gemaakt zodat het licht op een andere manier door de bladeren heen valt.

In de rest van de stream worden een aantal special features uitgelicht zoals dat spelers hun eigen racer kunnen samenstellen (39:47).

Forza Horizon 4 verschijnt op 2 oktober voor Xbox One en pc's met Windows 10.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren