1. Bekijk een volledig potje van Resident Evil-game Project Resistance

Bekijk een volledig potje van Resident Evil-game Project Resistance

Gesloten bèta wordt begin oktober gehouden

Er is een nieuwe gameplayvideo van het aankomende Resident Evil-spel Project Resistance uitgekomen.

De video toont een volledig gespeeld potje waarbij een team van spelers het opneemt tegen allerlei monsters.

Project Resistance is een asymmetrische multiplayergame waarbij vier spelers in de huid van mensen kruipen en moeten zien te overleven tegenover de Mastermind. Deze vijfde speler zet diverse valstrikken neer. Ook kan de Mastermind zombies en zelfs een Tyrant besturen.

De game wordt door zowel Capcom als NeoBards Entertainment ontwikkeld. NeoBards was voorheen verantwoordelijk voor de Switch-ports van Resident Evil-games. Van 4 tot 7 oktober is er een gesloten bèta van de game op PlayStation 4 en Xbox One, die alleen beschikbaar is voor RE Ambassadors en Xbox Insider Program-leden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit wordt helemaal niets, voor mij althans (en ik ben een groot RE fan), RE is een singleplayer pur sang! Jammer dat ze niet gewoon een toffe nieuwe game hebben gemaakt naar de traditionele eerste games (Bedoel ik mee t/m deel 5)
  • @Monojaxx ik vermoedt dat dit meer een simpele overbruggende game is naar RE8 of RE3 Remake. Die maakt Capcom geloof ik iedere keer tussendoor. Alleen jammer dat er vaak te weinig enthousiasme in die games wordt gestopt, het verschil tussen de main games en de tussen games is namelijk nogal groot.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren