1. Eerder exclusieve skin Fortnite nu voor iedereen beschikbaar

Eerder exclusieve skin Fortnite nu voor iedereen beschikbaar

Alleen is niet iedereen daar even blij mee

Afgelopen weekend werd in Fortnite de 'nieuwe' Reflex Skin beschikbaar gesteld voor aankoop. Voor vijftien dollar konden spelers de skin aanschaffen. Hier is echter niet iedereen blij mee, want zo nieuw is de skin niet.

De Reflex Skin is al sinds eind vorig jaar beschikbaar in de Nvidia Fortnite Bundle. Er waren verschillende versies van de bundel. Je kon kiezen uit een desktop, laptop of videokaart van GeForce. Sommige spelers hebben hier ruim duizend dollar voor neergelegd. Deze mensen zijn nu ook verontwaardigd dat deze bijzondere skin, bij deze dure bundel, ineens voor iedereen beschikbaar is.

Fortnite Season 8 skins

Bovendien werd de skin gepresenteerd door Nvidia GeForce als exclusief. Tenminste dat vinden veel spelers. Eigenlijk hintte Nvidia Geforce naar de exclusiviteit van de volledige bundel, niet van de aparte items in de bundel. Het kopen van een bundel van ruim duizend dollar voor een skin zou niet iedereen doen, maar veel spelers geven aan dat de skin ze wel over de grens heeft geduwd om de bundel te kopen. Deze spelers stellen ook voor dat Epic een andere skin maakt voor de mensen die de Nvidia Fortnite bundel hebben aangeschaft.

Fortnite is onvoorspelbaar als het aankomt op cosmetica. Een product kan zomaar uit de store verdwijnen zonder indicatie wanneer we deze weer terug zien. Dit creëert onder spelers spanning en een angst om er niet bij te horen waardoor ze wellicht toch sneller iets aanschaffen wat iets duurder is.

Over de skins is wel eens eerder ophef geweest, maar ook de graphics laten soms te wensen over. Zo kwamen spelers er eerder achter dat Calamity tijdens haar Jubilation-dans met haar borsten schud. Epic stond hier ook niet achter. "Dit is onbedoeld, beschamend en onachtzaam om het uit te brengen. We werken aan een fix om dit zo snel mogelijk op te lossen”, deelde Epic.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • *Zo kwamen spelers er eerder achter dat Calamity tijdens haar Jubilation-dans met haar borsten schud. Epic stond hier ook niet achter. "Dit is onbedoeld, beschamend en onachtzaam om het uit te brengen. We werken aan een fix om dit zo snel mogelijk op te lossen”, deelde Epic.*

  Serieus ? Hahaha 🤣

  Jammer voor de mensen dat ze hun unieke skin kwijt zijn. Nu zijn ze helaas niet meer speciaal. Ik heb met ze te doen.
 • "Ruim duizend euro voor betaald"… Ja voor de videokaart ja
 • @AWESOMEDUDE3

  Ik mag het hopen.
 • Dat is lame. De kindjes zo hard in de rug steken. Shame on you epic games haha.
 • @CyberFl
  Knappe kindjes die dik duizend euro kunnen neerleggen voor een videokaart.
 • @AWESOMEDUDE3

  Fortnite is heel de game-industrie aan het kapot maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren