1. Eerste 50 minuten aan Fallout 76-gameplay beelden

Eerste 50 minuten aan Fallout 76-gameplay beelden

Ontdek het nieuwe Amerika

Gamespot heeft op zijn YouTube-kanaal 50 minuten gedeeld van hun eerste ervaring met Fallout 76. Tijdens een Bethesda-evenement in West Virginia mochten spelers het volledige spel spelen en hiervan alle beelden delen. In deze online multiplayer-game ben je een van vele overlevenden van een oorlog. Eenmaal buiten de Vault is het ieder voor zich.

In de game keert S.P.E.C.I.A.L terug, net als bekende items als Stimpacks en RadAway's. V.A.T.S. is aangepast want de tijd wordt niet meer even stilgezet om een aanval uit te voeren. Je kan nog wel de stats van je vijanden zien.

Die vijanden komen in de vorm van de scorched, ghoul-achtige vijanden die lijken op mensen die de vault net niet op tijd bereikt hebben. Het verhaal van Fallout 76 speelt zich af in een tijd dat de wereld nog moet dealen met de gevolgen van het einde van de wereld. Logischerwijs draait de gameplay dan ook om ontmoetingen met andere spelers.

Fallout 76

Fallout 76 komt op 14 november uit voor PS4, Xbox One en PC. De bètaversie is vanaf 23 oktober te spelen op Xbox One en 30 oktober voor PS4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ben ik nou de enigste die dit grafisch minder dan fallout 4 vind uit zien? En op deze beelden zit er best veel lag in. Vond de vorige fallout games altijd geweldig maar ik maakte me toch wat zorgen om deze..
  • @rippert Beetje vergelijkbaar met Skyrim en Elder scrolls online. ESO is een stuk nieuwer maar ziet er grafisch ook minder uit.
  • Ik begrijp eigenlijk niet echt wat deze game is. Moet dit een Bethesda looter shooter zijn, zoals Destiny?
  • @CerandoX.nl ik denk dat dit een beetje levelen wordt met 4 player Coop missies en bouwen. Hoe meer je levelt hoe beter de Gear hoe beter de gebouwen worden die je kan neerzetten. Heb alleen geen idee wat je bezig moet houden als je het hoogste level hebt gehaald. Beetje vaag is het zeker
  • @Grombeer
    Klinkt als een loot based game. Thanks!
  • Voel persoonlijk meer voor een singleplayer versie met een soortgelijk verhaal als voorgaande delen. Multiplayer en Fallout voegen in mijn ogen niet echt. Zonde..
  • Is dit de tweede No Mans Sky maar dan met minder hype?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren