1. Check de eerste artwork van Call of Duty Black Ops: Cold War

Check de eerste artwork van Call of Duty Black Ops: Cold War

Onthulling is op 26 augustus

De eerste artwork van Call of Duty Black Ops: Cold War is getoond.

De game draait om de Koude Oorlog - het conflict tussen de VS en Rusland - en de artwork lijkt dat te bevestigen. Daarbij zijn er twee verschillende soldaten te zien, wat lijkt te hinten naar de mogelijkheid dat spelers met personen uit beide landen spelen gedurende de game.

Veel meer details zijn er nog niet.Activision plaatste gisteren een teaservideo met daarin zwart-witbeelden uit de jaren '60. De video eindigt met de opmerking "Ken je geschiedenis, of wees gedoemd om het te herhalen". De onthulling van het spel is op woensdag 26 augustus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heb echt een gevoel dat dit een 1 op 1 kopie gaat worden van Modern Warfare maar dan alleen een andere setting. Uiteraard zit er wel een nieuwe campagne in en zullen de Nazi Zombies weer terugkomen. Maar in de spelervaring verwacht ik vrij weinig veranderingen aangezien hij met Modern Warfare als een huis staat en ze ook Warzone verder willen gebruiken voor Cold War als de geruchten waar zijn. Daarnaast zitten er nu een aantal wapens in die ook in Cold War gebruikt kunnen worden.

  Blijf het jammer vinden dit was het ideale jaar om Call of Duty een 2 jarige levenscyclus te geven aangezien Modern Warfare ieder seizoen weer echt het spelen waard is met nieuwe maps en battle pass. Nu veranderen ze ook nog de map van Warzone soms echt zonde en een gemiste kans.
 • @Snafu9 Ik ben toch heel blij dat over een paar maandjes Modern Warfare eindelijk niet meer de nieuwste cod is. Treyarch heb ik nog altijd veel vertrouwen in en het is helemaal mooi dat ze weer eens een game in het verleden maken. Tot nu toe hebben Treyarch games altijd wel hun eigen identiteit gehad dus hoop dat dat met Cold War ook zo gaat zijn.
 • @Real13
  Naja oorspronkelijk zou deze CoD gemaakt moeten worden door Slegdehammer en Raven maar door problemen heeft Activision Treyarch erbij geroepen om het project te leiden. We weten dus niet of Cold War het oorspronkelijke project had moeten worden. Daarnaast heeft dit vorig jaar plaatsgevonden en heeft Treyarch dus 1 jaar minder ontwikkeltijd gehad dan dat ze normaal gesproken hebben om een nieuwe CoD te maken (normaal heeft elke studio 2 a 3 jaar de tijd om een nieuwe CoD te ontwikkelen). De studio's die een CoD maken zijn Infinity Ward, Treyarch & Sledgehammer en Raven laatste 2 maken dat normaal gesproken samen.

  Ik ben er dus nog niet zo zeker van wat deze CoD moet brengen en daarom sterk het vermoeden heb dat er veel wordt afgekeken van Modern Warfare.
  Dus als ze al problemen hadden met de ontwikkeling van Cold War waarom dan niet gewoon een jaar uitstellen. Modern Warfare kan makkelijk nog een jaar mee ook op de Next-gen consoles.
 • @Snafu9
  Dat Modern Warfare immense populair is staat buiten kijf, maar er zijn genoeg problemen waardoor men maar al te graag naar een andere cod zou willen overstappen. De game lijkt bij elke update meer instabieler te worden, multiplayer/warzone wordt geteisterd door cheaters en account diefstal, want de beveiliging - of beter gezegd - gebrek aan van Activision accounts is een lachertje.

  Weet persoonlijk niet of ik de nieuwe ga halen, ondanks het feit dat Treyarch naar mening de tofste cod heeft gemaakt, namelijk WaW.
 • @AWESOMEDUDE3
  WaW is ook nog steeds 1 van mijn favorieten. Hoop alleen dat Treyarch niet te veel gaat sleutelen in de gameplay en de snelheid. De snelheid die ze nu hanteren vind ik wel goed in balans. Je merkt ook echt als je bepaalde wapens kiest wat je voordelen en nadelen zijn. Dit heb ik nog nooit zo goed gevoeld als in Modern Warfare.

  Daar geef ik je wel gelijk in met al die updates. Het lijkt allemaal steeds wat instabieler te worden. Niet noemenswaardig maar soms merk je het wel.

  Ik denk zelf dat je het cheaten gewoon niet tegen gaat houden. Dit is bijna bij iedere CoD wel voorgekomen. We hebben een generatie gehad dat bijna iedere PS gebruikers cheats had en nu is het de beurt aan PC gamers. Gelukkig helpt crossplay uitzetten een hele hoop.

  Ik ga ook nog sterk nadenken of ik de nieuwe haal. Ligt er helemaal aan of het een 1 op 1 kopie wordt en of Modern Warfare nieuwe seizoenen krijgt. Dat Warzone zal veranderen naar Cold War verwacht ik wel en dit straks niet meer te spelen is voor Modern Warfare.
 • @AWESOMEDUDE3

  Cheaters zijn natuurlijk een zeer groot probleem op warzone, hoe vaak ik in een potje zit en plots een instant headshot krijg.
 • @LosPilotas
  Ik ben eigenlijk nog nooit gecheat op Warzone dat ik zonder reden ineens dood was. En ik speel toch regelmatig potjes in Warzone. Maar ik ben dan wel weer een PS4 gebruiker die crossplay uit heeft staan. Denk dat dat voor mij een hele hoop scheelt
 • @Snafu9 Raven heeft bij Cold War wel een stuk meer input gehad dan normaal dus ook al heeft deze cod maar 2 jaar gehad, het zijn wel 2 grote teams die eraan werken. Ondanks dat de Call of Duties van de laatste jaren mij keer op keer weer teleurstelden ben ik toch wel benieuwd naar deze game. We zullen het zien volgende week.
 • @Real13
  Klopt en daardoor is het gaan botsen tussen Sledgehammer en Raven aangezien Raven meer input kreeg. Nu is Treyarch erbij gehaald en die heeft wel al samengewerkt met Raven met andere CoDs. Maar dat een andere studio het project moet redden zegt niet veel goeds. Ja we gaan het volgende week zien wat het gaat worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren