1. Tales of Arise in de maak, bekijk de eerste beelden

Tales of Arise in de maak, bekijk de eerste beelden

Komt naar PS4, Xbox One en pc

Bandai Namco blijkt volgens een lek aan een nieuwe Tales-game genaamd Tales of Arise te werken. De eerste screenshots en het logo zijn zelfs gelekt.

Hieronder zijn de eerste screenshots van de nieuwe Tales-game te zien, waarbij duidelijk wordt dat er een nieuwe engine voor het spel is ontwikkeld. De game maakt een grote grafische stap ten opzichte van voorgaande delen in de rpg-reeks.

Bandai Namco heeft de game nog niet officieel aangekondigd en er zijn dan ook niet meer details bekend. Het enige wat verder nog uit de lek blijkt, is dat het spel in ontwikkeling is voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Waarschijnlijk wordt de game getoond op Microsoft's E3-persconferentie aanstaande zondagavond om 22:00 uur.

Tales of Arise
Tales of Arise
Tales of Arise
Tales of Arise
Tales of Arise

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dat ziet er prachtig uit, knap werk.
  • Had na de remaster van Vesperia gehoopt dat ze die stijl weer zouden nemen… En Dan slaan ze ook de Switch nog eens over. Ik ga huilen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren