1. Eerste beelden The King of Fighters-film getoond

Eerste beelden The King of Fighters-film getoond

Komt in 2022

De eerste beelden voor een film over de King of Fighters-reeks zijn onthuld. De film heet Awaken moet in 2022 uitkomen.

The King of Fighters is een fighting-reeks van SNK die al sinds 1994 bestaat. De games draaien om toernooien waar vechters uit meerdere SNK-games aan meedoen.

In 2010 kwam er al een live-action film uit die losjes was gebaseerd op de gameserie. Awaken wordt echter een geanimeerde film met CG-graphics. Er is op dit moment nog geen release voor de westerse markt bevestigd. De King of Fighters-serie van dezelfde makers - Joy Pictures, Original Force en iDragon Creative Studio - verscheen echter ook op YouTube met Engelse ondertiteling.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Die live action film was echt slecht, nog slechter dan avatar the last airbender en Dragonball Evolution. En dan houd ik het feit dat volwassen Kyo kusanagi gespeeld word door een blanke en in in flashbacks jonge Kyo word gespeeld door een asian nog buiten beschouwing.

    Een CGI movie zie ik wel zitten. Tekken: Blood Vengeance was ook top.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren