1. Eerste beelden van Circuit Zandvoort in F1 2020

Eerste beelden van Circuit Zandvoort in F1 2020

Bekijk de digitale versie van het Nederlandse circuit

Ontwikkelaar Codemaster toont de eerste beelden van Circuit Zandvoort in de racegame F1 2020. De video is uitgebracht via YouTube.

Zandvoort staat voor het eerst sinds jaren waren op de echte F1-kalender en om die reden zit het circuit ook in de aankomende game. Hoewel het onduidelijk is wanneer de daadwerkelijke race kan worden gereden, kunnen liefhebbers alvast een voorproefje krijgen van de digitale versie van de Nederlandse baan in de onderstaande trailer.

In de game kunnen spelers hun eigen F1-team creëren en het opnemen tegen echt bestaande teams. Ook split-screen racing keert terug. Verder bevat het spel ook het nieuwe Hanoi Circuit.

Er komt tevens een Michael Schumacher Deluxe-editie uit van het spel, met daarin een eerbetoon aan de F1-racer. Deze editie moet voor de reguliere versie beschikbaar komen op 7 juli. In deze versie zitten vier auto's van Schumacher: de Jordan 191, Bennetton B194, Bennetton 195 en Ferrari F1-2000.

F1 2020 is vanaf 10 juli verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • De Grand Prix van Zandvoort gaat zondag iig niet door. In plaats daarvan is er een Zandvoort F3 race georganiseerd op iRacing. Volgens mij doen aardig wat coureurs mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren