1. Fortnite-Insider lekt Harley Quinn-skin

Fortnite-Insider lekt Harley Quinn-skin

Birds of Prey-evenement start binnenkort

Dankzij een dataminer zijn de eerste beelden van de Harley Quinn-skin voor Fortnite te zien. Deze skin zal tijdens het Birds of Prey-evenement te koop zijn in de item shop.

Harley komt met een default skin en een tweede stijl die de speler kan ontgrendelen nadat een aantal challenges zijn volbracht. Hierbij zitten opdrachten waarbij spelers onder andere hoog moeten eindigen in Solos, Duos of Squads en schade moeten aanrichten bij tegenstanders met een pikhouweel.

Fortnite staat bekend om zijn crossovers. Het Birds of Prey-evenement is waarschijnlijk de volgende crossover die naar de battle royale-game komt. Vorige maand reageerde het account van Fortnite op een foto van de Birds of Prey-cast met “See you soon Harley!”. Officieel is er nog geen bevestiging van de crossover, wat we wel weten is dat er binnenkort een nieuw evenement moet beginnen en dankzij Fortnite-insider ShiinaBR is dat in de nacht van donderdag 6 februari op vrijdag 7 februari.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren