1. Eerste blik op DC's Bane voor laatste seizoen Gotham

Eerste blik op DC's Bane voor laatste seizoen Gotham

Gotham seizoen 5 release voor 2019

Entertainment Weekly heeft een exclusieve eerste foto uitgebracht van de nieuwe superschurk Bane, voor televisieserie Gotham. Bane wordt gespeeld door Shane West en gaat meedoen als vijand in het vijfde en laatste seizoen van Gotham, waarin het verhaal wordt verteld over de oorsprong van Bruce Wayne en alle DC-schurken.

In Gotham wordt Bane alias Eduardo Dorrance geïntroduceerd als voormalig soldaat en vriend van Jim Gordon. Producer John Stephens omschrijft Bane als, 'heel, heel sterk en heel boos'. In het vijfde seizoen wordt de 'No Man's Land'-verhaallijn voortgezet. Bekijk hieronder de nieuwe versie van Bane.

Bane

Toen Fox Gotham voor een laatste seizoen aankondigde, verklaarde de producers dat het de afronding gaat worden van het verhaal van de oorsprong van DC Comics vijanden. Seizoen 5 van Gotham komt begin 2019 uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Dit ziet er niet uit…
  • Nog steeds beter dan het gedrocht dat Tom hardy's bane heet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren