1. Eerste cloud-ondersteuningen Epic Games Store

Eerste cloud-ondersteuningen Epic Games Store

Nog niet voor alle spellen

Een alerte Moonlighter-speler heeft een cloud save-optie gevonden in het Epic Games Store-spel. Epic reageert.

Moonlighter en This War of Mine zijn deze week gratis in de Epic Games Store. Een speler van Moonlighter heeft iets opmerkelijks gevonden in het instellingenmenu. Het spel heeft een aan en uit knopje voor Cloud Save. Tot nu toe ondersteunt de Epic Store nog geen opslag in de cloud. Het feit dat de optie vernoemd staat in Moonlighter kan zomaar betekenen dat deze functie eraan komt.

Tim Sweeney, de oprichter van Epic Games, heeft gereageerd op een Tweet met de vraag of cloud saves voortaan mogelijk zijn.

Sweeney vertelt in deze Tweet dat het in bepaalde nieuwe spellen mogelijk is. Epic is wel van plan om dit systeem bij veel spellen toe te passen, ze hebben hier echter nog wat meer tijd voor nodig. Eerder kondigde Epic al aan dat ze met cloud saves bezig waren. In eerste instantie was het plan om de functie halverwege juni te lanceren. Deze lancering werd echter uitgesteld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Boooo
  • @Darkempire

    Ik zie je echt enkel en alleen "antwoorden" op berichten die gaan over EGS, meestal vrij nutteloos van inhoud. Misschien tijd om iets nuttigs toe te voegen aan de community in plaats van Jantje De Azijnpisser te spelen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren