1. Eerste contentseizoen Call of Duty: Modern Warfare begint op 3 december
Call of Duty: Modern Warfare
72% hot!
1 member volgt dit
1 member wil dit
6 members hebben dit

Eerste contentseizoen Call of Duty: Modern Warfare begint op 3 december

Geheel gratis en tegelijk op alle platformen

Activision Blizzard heeft het eerste contentseizoen voor Call of Duty: Modern Warfare uit de doeken gedaan.

Op 3 december begint het seizoen. Vanaf dat moment worden er gedurende een nog onbekende periode allerlei nieuwe elementen aan de game toegevoegd. Alle content is geheel gratis en verschijnt tegelijk op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het gaat in ieder geval om drie nieuwe multiplayermaps die zijn gebaseerd op maps uit eerdere Modern Warfare-games: Crash, Vacant en Shipment. Ook de Ground War-modus krijgt een nieuwe map in de vorm van Port. Zelfs Gunfight krijgt nieuwe maps, namelijk Cargo en Atrium.

Verder komen er nieuwe multiplayermodi naar de game in de vorm van Reinforce, Gunfight OSP en Infected. Er staan nieuwe Spec Ops-ervaringen klaar genaamd bomb Squad, Grounded, Just Reward en Pitch Black. Tot slot komen er nieuwe wapens naar de game in de vorm van de RAM-7 en Holger-26.

Op 3 december onthult Activision de Battle Pass voor Modern Warfare. Met die betaalde pass kunnen spelers in de multiplayer een apart level (tot 100) behalen en allerlei cosmetische items ontgrendelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mooie content, dat zeker. Gister alleen weer een frustrerende avond gehad met Call of Duty. Ieder één op één gevecht verloor ik, er is soms iets goed mis met de game heb ik het gevoel. Als ik echter eerlijk ben, dan is iedere CoD game een beetje zoals dit. Extreem goede potjes en extreem slechte potjes. Ik ben wel tevreden met de hoeveelheid content.
 • @CerandoX.nl
  Ik heb ook wel eens matches waar het "shoot first - die first" lijkt te zijn.
  Vooral bij GroundWar is het overigens opvallend dat de spelers met de meeste punten/kills vrijwel altijd 0 of slechts 1 capture hebben. Lekker de killchain perk aan, munitieboxje en campen met sniper. Erg jammer.
 • @CerandoX.nl

  Gisteren 3 potjes gespeeld met elke match boven de 20 kills en 4 deaths, ging lekker met de m4A1.
 • @CyberFl
  Elke match boven de 20 kills en 4 deaths? Niet erg indrukwekkend als je 50 deaths kunt hebben…
 • @CyberFl
  Haha ja, een laser is dat. Ik kan ook wel veel beter zijn dan gister, maar dwing mezelf meestal om met wapens te spelen die niet veel gebruikt worden of waar ik nog weinig mee gespeeld heb.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren