1. Smash Bros. Ultimate niet in line-up Evo Online

Smash Bros. Ultimate niet in line-up Evo Online

Schema voor digitale variant van toernooi bekend

De eerste details over Evo Online zijn onthuld. De organisatie heeft een schema van de games die gespeeld gaan worden gedeeld, waarbij het populaire Super Smash Bros. Ultimate ontbreekt.

Eerder maakte de organisatie bekend dat de fysieke versie van het toernooi was geannuleerd vanwege het coronavirus. De organisatie maakte wel bekend dat er een online versie van het toernooi gaat plaatsvinden genaamd Evo Online. Nu zijn de games die gespeeld gaan worden onthuld, met onder andere DragonBall FighterZ, Tekken 7 en Street Fighter 5: Champion Edition. De line-up is hieronder te bekijken.

Opvallend is dat het toernooi van Super Smash Bros. Ultimate is geschrapt, wat normaal een van de populairste games van het evenement is. De redenen daarvoor zijn onbekend. Evo Online gaat 4 juli van start en is verspreid over vijf weekenden. De laatste toernooien vinden op 2 augustus plaats.

EVO Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Reden lijkt me best logisch. Online gameplay bij die game vond ik belachelijk slecht toen ik het nog speelde. Ik weet niet of dat al verbeterd is, maar als dat niet zo is snap ik deze keuze heel goed
  • Omdat smash online een nintendo game is. En nintendos online is sinds je ervoor moet betalen nog slechter is geworden
  • Reden waarom ik me switch verkocht heb, online smash is zo bagger

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren