1. Spider-Man krijgt drie uitbreidingen dit jaar

Spider-Man krijgt drie uitbreidingen dit jaar

The Heist, Turf Wars en Silver Lining

De eerste downloadbare content voor Spider-Man verschijnt op 23 oktober. Daarna komen er dit jaar nog twee uitbreidingen.

De game zelf komt op 7 september uit op PlayStation 4. Anderhalve maand later kan dus de eerste betaalde dlc verwacht worden in de vorm van Spider-Man: The Heist. De uitbreiding richt zich op de terugkeer van Felicia Hardy, oftewel de Black Cat. De dlc bevat nieuwe missies en uitdagingen, nieuwe vijanden en drie pakken die ontgrendeld kunnen worden.

De tweede en derde uitbreidingen, Turf Wars en Silver Lining, komen respectievelijk in november en december uit. De inhoud van deze dlc is nog niet aangekondigd. De drie uitbreidingen vallen onder de The City That Never Sleeps-noemer en kunnen samen of los gekocht worden.

Hieronder is ook een nieuwe video van de game te zien, waarin uitgelegd wordt hoe ontwikkelaar Insomniac Games een goede actiescène in de game weet te krijgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Dit jaar nog? Jongens toch.
 • @Don Carpaccio
  Vind ik ook wel erg vroeg. Ik vraag me af of de DLC straks aanvoelen als "weggelaten content". Ik hoop van niet in ieder geval want die 20 uur story vind ik persoonlijk erg kort (meestal speel je de game toch sneller uit dan wat ze aangeven).
 • @blue_blade_3

  Op de PS store staat: "…. De DLC hoofdstukken van The City that Never Sleeps zodra ze beschikbaar zijn".

  Zouden ze deze uitbreidingen bedoelen? Zoja dan vraag ik mij toch af wat de prijzen gaan zijn gezien de Digital Deluxe Edition maar een tientje duurder is.
 • Yes, DLC! Ik maakte me al zorgen.
 • Leuk hoor die DLC.

  ff een vraag tussendoor: de Spider-Man kostuums zijn toch gewoon unlockable en niet betaalde DLC hoop ik? Ik meende dat Insomniac dat een keer in een statement vertelde.
 • @mole28

  Ik heb gezien dat er ongeveer 15 kostuums in zitten unlockable (kan meer zijn). Verder heb ik gelezen dat sommige ook achter micro transacties zitten .
 • @adutchman
  Dank je, dus toch micro transacties…
  Waar is de tijd dat je gewoon alles kon unlocken… ;-)
 • @adutchman

  Volgens Insomniac zou de game geen microtransacties bevatten.

  https://www.gamespot.com/g00/articles/spider-man-ps4-has-no-microtransactions-is-locked-/1100-6457957/?i10c.encReferrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmJlLw%3D%3D&i10c.ua;=1&i10c.dv;=14
 • @adutchman Spider-man heeft geen microtransacties. Wel zitten er nieuwe kostuums bij de DLC.
 • @Lars Cornelis

  Oké thnx. Beter dan koop ik die dlc later wel eens.
 • Wachten op een bundeltje met alle dlc.. Voorlopig toch geen tijd hiervoor.. No Man’s Sky heeft sinds de Next update mijn aandacht volledig vast weten te houden.
 • Micro transacties klopt niet geloof ik . Alle kostuums zijn ingame te verkrijgen. Wel brengt de DLC nog meerdere nieuwe kostuums met zich mee. Erg veel zin in deze game😃
 • Ik haal deze game zeker. Maar even off the record. Ik wil ook een Xbox one x halen. Iemand ervaring op deze console? Want sommige games kwa multiplatform lopen gewoon beter op de ps4 pro en sommige weer beter op de xbox one x! Xbox one x wat betere specs. Maar dan nog zegt het niet alles. Zie een gran turismo sport, mooiere graphics dan een Forza 7! Ik wil dus de xbox one x kopen voor een Forza Horizon 2, 3 en 4 die 2 oktober uitkomt. Is het de investering waard?
 • @SuperLuuk80
  Ik vind van wel en ook van niet. Maar we verschillen op bepaalde vlakken wel van mening. Ik vind Forza 7 mooier dan dan GT Sport en bezit zowel de pro als de one x en beide games. Het ligt alleen wel wat ingewikkelder dan dat ik 1 van de 2 echt mooier vind. GT Sport heeft qua beeld duidelijk mooiere lichteffecten & betere HDR effedcten. Met name te zien in de achterlichten. Forza pakt uit met een duidelijk scherpere beeldkwaliteit. Dat heeft ook te maken dat het een echte 4k titel is. Zo zul je daar geen kartelrandje op het dak van je auto zien. Iets wat ik bij GTS wel zie. De vergezichten vind ik ook beter bij Forza 7 al verschilt dit soms per circuit. Het zou een persoonlijke voorkeur kunnen zijn om het een mooier dan het ander te vinden. Het is erg debatable als je t mij vraagt.

  Ik heb overigens geen idee welke multplatform titel nu nog beter draait op een pro dan op een one x. Dat was met name ten tijde van release. Nagenoeg alle voorbeelden toen zoals Titanfall 2 zijn met latere patches minimaal gelijk getrokken.

  Echter, ik heb weliswaar een voorkeur voor de One X maar speel je voornamelijk op 1 console en geef je weinig om de xbox exclusives dan zie ik de lichte grafische upgrade die je krijgt op multiplatform als minimaal. Eigenlijk alleen echt merkbaar als je ze naast elkaar legt. Het voelde voor mij een beetje zoals xbox one normaal vs ps4 normaal alleen lag het daar andersom. Kijk je echter extreem uit naar een Forza Horizon 4, Ori, Gears oid en je hebt geen dikkere pc en geld genoeg liggen. Ja prima aankoop. Ik ben dik tevreden.
  Neem wel ff aan dat je al een 4k tv hebt anders kan mn betoog weer de prullenbak in.
 • @xevulutionx Vriendelijk dank voor je duidelijke uitleg. Ben geen pc gamer. Heb een LG 65 inch c8 Oled tv, dus denk dat Forza Horizon 4 van me scherm zal afspatten? Ik heb geld voor een dikke gamelaptop. Maar ben totaal geen pc of laptopgamer. Daarbij is het voordeel van de consoles ook het hdr, wat nog meer beleving geeft. Ik denk dat ik nog maar even wacht dan. En misschien in dec de xbox one x wel koop. Is jammer ook dat ik enkel weg ben van de exclusives als Forza Horizon. Als ze nou meer exclusives hadden die me echt boeien, was de keus nog makkelijker. Heb nu zoiets, ik speel Forza en that`s it! Wat vond jij overigens van Forza Horizon 3, vermakelijker dan Forza Horizon 2? En op de xbox one x, zie je dan bijvoorbeeld geen popup? Dat je in de verte zeg maar de bomen nog niet ziet, en als je het dichter nadert met de auto dat je ineens de bomen tevoorschijn ziet? Dit is verleden tijd op de xbox one x? In een mafia 3 op de ps4 pro zie ik dit wel. Dat je ineens ziet dat er bomen opgebouwd worden.
 • @SuperLuuk80
  Tja, dat zal inderdaad aan het programmeren liggen. Bij Mafia 3 zul je dit vermoedelijk ook op de One x zien. Dit is een gok, ik heb die game niet gespeeld maar kan me niet voorstellen dat zoiets volledig verdwijnt.
  Ik vond Forza Horizon 3 leuker dan FH2. Kan alleen niet echt uitleggen waarom. Meer diversiteit in omgeving wellicht. De game klopte gewoon helemaal en kent ook mooie uitbreidingen in Blizzard Mountain en Hot Wheels. Heb uiteindelijk 50 uur in Fh2 gehad en meer dan 200 in FH3. Playground, makers Forza Horizon reeks, levert tot nu steeds soepel vakwerk af en pop up is of niet aanwezig of zeer minimaal. Ik kan het me niet voor de geest halen. Hier een voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=N0iTFC7qmEk

  Wellicht dat je in het najaar ook van die Oled kan genieten bij een goede aanbieiding voor de X idd. Zal vast nog wat komen met stunt voor 400 met game oid.
 • @xevulutionx Gaat zeker goed komen. Je denkt dat ik er geen spijt van gaat krijgen? Had tenslotte ook een ps3 gekocht voor de Uncharted serie, ook nooit spijt van gehad. En werkt deze op sw xbox one x: https://www.bol.com/nl/p/microsoft-xbox-one-oplaadkit/9200000015046349/?suggestionType=featured_product&suggestedFor;=xbox%20one%20laa&originalSearchContext;=media_all&originalSection;=main
  Welke tv heb jij trouwens als ik vragen mag? Speel je pes 2019 ook?
 • @SuperLuuk80
  Jep oplaadkit werkt gewoon. Al het spul van de gewone One gebruik je ook gewoon op de X.
  Of je er spijt van krijgt durf ik niet te zeggen. Ik vind de X een fijne console maar heb al een poosje een Xbox voorkeur. Vind de interface en controller erg prettig maar dat kan bij een ander weer anders zijn. Diensten als Gamepass en EA Acces zijn indien je er interessante titels tussen ziet zit best leuk om te proberen. Je kan vrij snel een grote catalogus uitproberen. De Forza serie is voor mij als autoliefhebber in ieder geval wel altijd een erg lekkere release. En de gratis upgrade naar 4K van enkele 360 games is ook leuk meegenomen zoals gears 1-3, forza horizon 1, kotor, Oblivion etc. Maar verwacht gewoon geen megastap vanaf je Pro want dat is ook een fantastische machine al maakt de mijne erg veel lawaai bij zwaardere games als god of war.

  Pes2019 zou ik misschien kunnen gaan spelen op de X maar beslis na demo van Fifa 19. Wellicht dat ik terugkeer naar Pes afgaande op de eerste erg bekend aanvoelende beelden van Fifa19. We gaan het zien

  oh en speel op een KS9000 van Samsung. Prima TV al zit je er met die oled net wat beter bij. Ik heb alleen de hoge lichtopbrengst in de kamer nodig vanwege grote ramen naar achtertuin. Zal einde jaar gaan voor de 2018 versie van Q9FN die voor mijn situatie het best geschikt is en kwalitatief geweldig ontvangen is overal en meekan met oledkwaliteit.
 • @xevulutionx q9fn mooi ding ook. Maar ik blijf bij een oled. Ja ik heb vroeger een xbox 360 gehad. Moet zeggen dat ik het helemaal met je eens bent. De interface en software is op de xbox gewoon beter. Soms loopt ps4 weer vast als je bericht wilt sturen etc, of opent de ps store niet goed. Ps4 controller is overigens wel erg lekker, beter als de ps3. Daar kreeg ik altijd last van me vingers op. Als je echt van voetbal hou, en diepgang. Dan raad ik je pes 2019 aan! Met option file heb je alles overigens, maar die option file werkt dan weer enkel op de ps4. En kwa ventilator ben ik het met je eens van de ps4. Maar nu het minder warm is, is hij vrij stil. Maar met de warmte binnen voorheen leek het soms wel of er een vliegtuig opsteeg;-) xbox one x maakt gebruik van liquid koelingsysteem idd, wat ze in high end pc`s ook gebruiken. Komen mooie tijden aan. Volgend jaar ps5, 2020 nieuwe xbox one! Overigens zag ik al beelden op high end pc met rtx card. Battlefield 5 zeer mooi erop. We gaan naar fotorealistisch, ook met console!
 • @SuperLuuk80

  Als je helemaal gek bent van Forza moet je het gewoon doen. Als je een beetje gek bent van Forza niet. Als je er geen Xbox One naast heb staan, zie je op de PS4 Pro toch niet dat het een beter oogt dan het ander.

  Ik maak altijd de afweging hoe graag ik een game wil spelen, of dat ik m ook kan missen. De PlayStation 4 heb ik voor games als Uncharted, Last of Us, (hopelijk ooit nog een nieuwe) Killzone en Bloodborne. Daarnaast een Switch voor games als Mario, Zelda, Metroid etc.

  Ik vind zelf de PS4 en de Xbox One redelijk gelijkwaardig, waardoor ik slechts een van de twee kies. Natuurlijk zou ik graag games als Ori, Cuphead en Gears of War spelen, maar de titels die voor de PS4 uitkomen spreken me net iets meer aan. Drie consoles wordt teveel van het goede en bovendien heb ik daar ook helemaal geen tijd voor.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren