1. Eerste Fallout 76-raid vanaf augustus speelbaar

Eerste Fallout 76-raid vanaf augustus speelbaar

Complete roadmap getoond

Tijdens QuakeCon heeft Jeff Gardiner, de projectleider van Fallout 76, aangekondigd dat de eerste vier-spelers-raid in augustus wordt gelanceerd.

De raid beschikt over drie verschillende moeilijkheidsgraden. Er zitten veel puzzels in deze raid, hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe minder tijd de speler krijgt om de puzzels te voltooien. Natuurlijk zijn de beloningen ook beter per moeilijkheidsgraad. De raid is eventueel ook alleen te voltooien, maar dit is wel moeilijker. Gardiner vertelde ook dat de volgende raid al ingepland staat.

Naast de aangekondigde raid, werd er ook een nieuwe set Power Armor aangekondigd. De Potted Plant-uitrusting zorgt ervoor dat het makkelijker is om langs vijanden te sluipen. Wanneer de hele set wordt verzameld, ontgrendelt de speler nog een extra bonus. Bethesda heeft tijdens de panel op QuakeCon ook een nieuwe roadmap van Fallout 76 getoond, waarop te zien is welke updates in augustus en september naar het spel komen.

Fallout 76

In september wordt er een nieuwe map uitgebracht, deze map wordt het speelveld van de nieuwe battle royale-modus. Daarnaast werd het Meat Week-evenement aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • BOOOOOOOORING, niemand speeld deze bende nog
  • Toevallig vandaag gekocht… Voor die 11 Euro gaat het vast een prima game zijn :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren