1. Zo ziet Jim Carrey er in de Sonic the Hedgehog-film uit

Zo ziet Jim Carrey er in de Sonic the Hedgehog-film uit

Trailer zou later vandaag verschijnen

Jim Carrey heeft in de aankomende Sonic the Hedgehog-film de rol van slechterik Dr. Robotnik. De eerste foto van de acteur in zijn rol is nu uitgelekt.

De foto werd online geplaatst door YouTube-kanaal Sega Bits. Carrey heeft de typerende kleding, bril en snor van Dr. Robotnik.

Sega Bits laat daarnaast weten dat het verwacht dat later vandaag de eerste trailer voor de film online verschijnt. De afgelopen maanden zijn er al veel geruchten over de film en diens trailer online verschenen, waaronder het uiterlijk van Sonic in de film.

Sonic the Hedgehog draait vanaf november dit jaar in de bioscopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Lijkt totaal niet. Had het leuker gevonden als ze hem wat dikker en propperiger (zonder nek en bv. met CGI) hadden gemaakt.
  • Deze film wordt zo fout dat het grappig is denk ik.
  • @Newgamessuck kan niet anders
  • Meh. Het is dat ik een zwak heb voor dit soort films en de film sowieso n de bios ga kijken, maar ik had liever gezien dat Robotnik er meer als Robotnik uit zou zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren