1. Zo ziet The Outer Worlds eruit op de Nintendo Switch

Zo ziet The Outer Worlds eruit op de Nintendo Switch

Foto's verschenen in e-Shop

De eerste screenshots van de port van The Outer Worlds voor de Nintendo Switch zijn gelekt. De foto’s verschenen plotseling in de Nintendo eShop.

Onlangs werd er nog aangekondigd dat de Switch-port van The Outer Worlds in maart uitkomt. Nu waren er in de Nintendo e-Shop de eerste drie gameplay foto’s gelekt. Er werd wel eerst getwijfeld of deze foto’s wel echt van de Nintendo Switch-versie waren, omdat uitgevers niet altijd screenshots van de Switch-versie in de eShop plaatsen. Nu heeft journalist Andy Robinson van techplatform VGC bevestigd dat het echt om foto’s gaat die op de Nintendo Switch zijn gemaakt. Je kan de drie gelekte foto’s hieronder bekijken.

tv kopen The Outer Worlds Leak
The Outer Worlds Leak
The Outer Worlds Leak

Nintendo heeft ondertussen de foto’s van de eShop verwijderd om nog onbekende redenen. The Outer Worlds komt 6 maart uit op de Nintendo Switch. Hier kan je onze review van de game teruglezen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren